Arama

Popüler Bir Websitesi Nasıl Oluşturulur?

Güncelleme: 1 Eylül 2013 Gösterim: 1.624 Cevap: 1
mek444 - avatarı
mek444
Ziyaretçi
1 Eylül 2013       Mesaj #1
mek444 - avatarı
Ziyaretçi
Popüler Bir Websitesi Nasıl Oluşturulur?

Sponsorlu Bağlantılar

Popüler Bir Websitesi Nasıl Oluşturulur?





Birçok webmaster'ın farklı türlerde açılmış web siteleri var.Bu web sitelerin ziyaretci alabilmesi için , daha çok kişiye ulaşabilmesi için kesinlikle web sitenizin popüler olması gerekiyor.İşte bugün sizlere popüler web sitelerinin nasıl kurulabileceğinden bahsedeceğim.Öncelikle söylemek isterimki her web site popüler olamaz.Bir web sitesinin popüler olabilmesi için belirli şeylere ihtiyaçları vardır ve bu ihtiyaçları karşılayabilmeleri için SEO'ya , Sosyal Medyaya vb. ihtiyaçları vardır.Şimdi ben web sitelerinizi nasıl popüler hale getirebileceğinizi maddeler halinde anlatacağım.Eğer dikkatli şekilde anlattıklarımı okur ve uygularsanız sonuçlara kısa zamanda ulaşabilirsiniz.Ayrıca rakiplerinize karşı çabuk popüler olmanız rakiplerinizin popülerliğine bağlıdır bunuda unutmayalım.


Just Green Wallpaper z7p1q


1 - Popüler bir web sitesi olabilmek için kesinlikle SEO'dan anlamanız veya anlayan birilerini bulmanız gerekiyor.Çünkü popülerlik için websitenizin ilk sayfada , ilk sırada olması çok önemlidir.İlk sayfa ve sıraya girebilmek içinde SEO'yu kullanmamız gerekir.Ayrıca ilk sayfaya ve sıraya girmeniz sizin ziyaretci sayınızı otomatikmen arttıracaktır.

2 - Bir web sitesinin genel bir popülerlik kazanabilmesi için o web sitesinin kurumsal olması vazgeçilmez bir şarttır.Kişisel web siteleri popülerliğe yaklaşabilir ancak asla tam popüler olamaz.Çünkü kişisel web siteleri hiçbir zaman kurumsal olamayacaktır.Bu sebeplede domain almadan önce bir kez daha oturup düşünmenizi tavsiye ederim.

3 - Web sitenizdeki ziyaretcileri elinizden geldiği kadar mutlu edin.Popülerlik için hediyeler , ödüller vb. verip bunları webmaster sitelerinde yayınlayın.İnsanlar ister istemez web sitenize herhangi bir şekilde katkı sağlayacaklardır.

4 - Web siteniz kesinlikle kalıcı bir site olmalı.Siteniz arada bir kapanıp açılmamalı veya arada bir sorunlar çıkmamalı.Ayrıca sitenizdeki güvenlik en son aşamada olmalı yani web sitenizde açıklar vb. bulunmamalıdır.

5 - Web sitenizin temasının bir benzeri , eşi asla dünyada bulunmamalı.Eşsiz bir web site olmalısınız.

6 - Sitenizi kesinlikle sosyal medyada tanıtmalısınız ve sosyal medya sayesinde yeni hayranlar bulmalısınız.Sosyal medyanın büyük etkisinden yararlanmalısınız.

Popüler bir web sitesi kurmak belirli adımlardan oluşuyordu ve sizlere bu adımları sıraladım.Bu söylediklerim kısa olabilir ancak bunları uygulayarak büyük faydalar sağlayabilirsiniz.Ayrıca burada yazdıklarımı kurumsal sitelerden , popüler sitelerden araştırarak yazdım.Kısacası popüler bir web sitesini bu şekilde oluşturabilirsiniz.Hepinize iyi günler.

Kaynak : Popüler Bir Websitesi Nasıl Oluşturulur? - Yusuf KARAASLAN
DeniSsNeiqOv - avatarı
DeniSsNeiqOv
Ziyaretçi
1 Eylül 2013       Mesaj #2
DeniSsNeiqOv - avatarı
Ziyaretçi
Wep sayfası yada facebook sayfasında popiler olmak için reklam şart yada sürekli paylasım yapmak gerekir arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar
https://www.facebook.com/DeniiSsNeiqOv?fref=ts
Benim facebook sayfam 47.576 kişi sayfamda yer alıyor
https://www.facebook.com/NeiqOvDeniiSs?fref=ts
Bu benim facebook profilim 43.937 kişi beni takip ediyor
Ben bunu tabi böle yapmadı müzik yaparak basardım youtubeye DeniSs NeiqOv yazarsanız müziklerimi görürsünüz arkadaslar Msn Happy

Benzer Konular

28 Kasım 2014 / Misafir Soru-Cevap
7 Mart 2018 / Misafir Cevaplanmış
20 Ocak 2010 / fatma 36 Soru-Cevap