Arama

PC'nin Uzaktan Hacklenmesini Önlemek - Sayfa 2

Güncelleme: 17 Şubat 2013 Gösterim: 13.564 Cevap: 21
tesab - avatarı
tesab
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #11
tesab - avatarı
Ziyaretçi
ondalık içinmi? onaltılık içinmi?
Sponsorlu Bağlantılar
didem77 - avatarı
didem77
Ziyaretçi
10 Mayıs 2007       Mesaj #12
didem77 - avatarı
Ziyaretçi
[php]
Alıntı
DJandByMoSaD adlı kullanıcıdan alıntı

kardeş sen en ıyısnı yapmak için şunaları dınle:=::=:=:=:=:=:lk önce registry editoru çalıştırın(Başlat>Çalıştır> regedit yazın). Oradan: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\
Parameters bölümünü bulun. Sayfanın boş bir kısmına sağ tıklayarak yeni 7 tane dword dosyası oluşturun. Bunların adı ve özelliği sırasıyla şöyleMsn Sadİlk önce oluşturulan dosyalara şu adları girin* dosyayı açıp yazdığım değerleri yazın)Msn HappyMsn HappyMsn Happy:

Sponsorlu Bağlantılar

1. "TcpMaxDataRetransmission" değeri 2.
2. "SynAttackProtect" değeri 2.
3. "TcpMaxHalfOpen'' değeri 100.
4. "TcpMaxHalfOpenRetried" değeri 80.
5. "EnableDeadGWDetect" değeri 0.
6. "EnablePMTUDiscovery" değeri 0.
7. "KeepAliveTime" değeri 300000.

sakın yanlışlık yapmayın yoksa işe yaramaz!

Bu işlemleri yaptıktan sonra hackerlar sisteminize giremez. İsterseniz bir deneyin ben denedim. Bu işlemleri yapmadan önce benle aynı modemi kullanan başka bir bilgisayarı denedim* sisteme rahatça girebiliyordu. Ama bunu kurduktan sonra hiçbiri bilgisayarıma giremiyor

Bu dediklerini yaptım ancak 6. "EnablePMTUDiscovery" değeri 0. bende daha üst sıralarda, değeri 1 olarak kayıtlı.Yeniden yazamıyorum sadece değerini 0 olarak değiştirdim.Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.
Hayaletim - avatarı
Hayaletim
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #13
Hayaletim - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
lionhead adlı kullanıcıdan alıntı

hell_boy Msn Happy
teknik bir bigi verdıgın ıcın tskr ederım ...Msn Wink

DJandByMoSaD= sende guzel bir bilgi vermışsin ama eksık var !! hacker giremez diye bir şey yok isterse girer bunu böyle bil sen kendini jambaz mı sandın karşındakı ustanın ustası bunu böyle bil sana birde bu yaştan sonra hackerlığı ögretecek degilim ister ev olsun ıster iş ister cafe ister laptop hıc bir sey farketmez girer sakın ola karşındakini hafife alma çok can yakabilir Msn Sarcastic

Selam Kardes s Arkadaslar sana laf atmamiski Hackeler giremesindiye bir iki örnek veriyorlar.Bence yazdiklari cok güzel seyler.Hem sen Hackermisinki ? Hem olsan kac yazar yani Hackerler birer Öcü degiller Kormayin bukadar. Bir bilgisayara orada burada yazilan yazilara bakarak uygulayarak yapilan Ataklar Hicbir zaman Kisiyi Hacker saymaz Kardesim. Unutmayinki Bizler olmasak Crackleri Programlari zor bulurdun.

Alıntı
didem77 adlı kullanıcıdan alıntı

[php]

Bu dediklerini yaptım ancak 6. "EnablePMTUDiscovery" değeri 0. bende daha üst sıralarda, değeri 1 olarak kayıtlı.Yeniden yazamıyorum sadece değerini 0 olarak değiştirdim.Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.

Siralama Farketmez
Degerini O yapmissin ok dir.
Son düzenleyen Hayaletim; 30 Mayıs 2007 23:08 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
maho2168 - avatarı
maho2168
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #14
maho2168 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hell_boy2006 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar Uzaktan bır bılgısayar Kullanıcısının ortalıkda dolasan Programları Kullanarak Bılgısayarınıza Gırıs yapmasını yanı Bilgisayarınızı Hacklemesını engelleyin ! Dns , NetBios , Bios , uzerınden giris yapabılırler ! Ancak engelleyecegımız bır ıkı seyden sonra Zorlasacaktır !

1. Öncelıkle Bılgısayarıma Sag tıklayın ve Yöneti secin !

2. Yönetin İçindeyiz .. Sımdı Hizmetler ve Uygulamaları tıklayınız , Karsınıza gelen pencereden Hizmetleri tıklayınız . Hizmetlerin İçindesiniz !

3-ordaki seçeneklerden "telnet" i,"uzaktan erişim bağlantı yöneticisini","uzaktan erişim otomatik bağlantı yöneticisini" ve "uzaktan kayıt yöneticisini" durdur deyip kapatıyoruz artık bilgisayarınız ipsini alsalar dahi giremezler çünkü diğer bilgisayarlarla bağlantı kurmasını engelledik yaptıkları çağrılara olumsuz yanıt alıcaklar ve bilgisayarınız güvende olcak
teşekkür we replerini bekliyorum

bu telnet nerde kardeş bulamadım onu
bluegirl_14 - avatarı
bluegirl_14
Ziyaretçi
28 Haziran 2007       Mesaj #15
bluegirl_14 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
DJandByMoSaD adlı kullanıcıdan alıntı

kardeş sen en ıyısnı yapmak için şunaları dınle:=::=:=:=:=:=:lk önce registry editoru çalıştırın(Başlat>Çalıştır> regedit yazın). Oradan: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\
Parameters bölümünü bulun. Sayfanın boş bir kısmına sağ tıklayarak yeni 7 tane dword dosyası oluşturun. Bunların adı ve özelliği sırasıyla şöyleMsn Sadİlk önce oluşturulan dosyalara şu adları girin* dosyayı açıp yazdığım değerleri yazın)Msn HappyMsn HappyMsn Happy:

1. "TcpMaxDataRetransmission" değeri 2.
2. "SynAttackProtect" değeri 2.
3. "TcpMaxHalfOpen'' değeri 100.
4. "TcpMaxHalfOpenRetried" değeri 80.
5. "EnableDeadGWDetect" değeri 0.
6. "EnablePMTUDiscovery" değeri 0.
7. "KeepAliveTime" değeri 300000.

sakın yanlışlık yapmayın yoksa işe yaramaz!

Bu işlemleri yaptıktan sonra hackerlar sisteminize giremez. İsterseniz bir deneyin ben denedim. Bu işlemleri yapmadan önce benle aynı modemi kullanan başka bir bilgisayarı denedim* sisteme rahatça girebiliyordu. Ama bunu kurduktan sonra hiçbiri bilgisayarıma giremiyor

bu değerlerr ondalık mı onaltılık mı???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2007       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
DJandByMoSaD= sende guzel bir bilgi vermışsin ama eksık var !! hacker giremez diye bir şey yok isterse girer bunu böyle bil sen kendini jambaz mı sandın karşındakı ustanın ustası bunu böyle bil sana birde bu yaştan sonra hackerlığı ögretecek degilim ister ev olsun ıster iş ister cafe ister laptop hıc bir sey farketmez girer sakın ola karşındakini hafife alma çok can yakabilir Msn Sarcastic girilmeyecek bilgisayar yoktur syn ustalar sadece istesin duman cıkarıyor adamlar ben zaten korkuyorum bu meretten
mustik - avatarı
mustik
Ziyaretçi
23 Ocak 2008       Mesaj #17
mustik - avatarı
Ziyaretçi
bie yan etkisi yok dimi mesela: internete girme veya msne girme yaasağı gibi
caglar_capar - avatarı
caglar_capar
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #18
caglar_capar - avatarı
Ziyaretçi
uzaktan kayıt yöneticisini bulamadım ismi yanlış yazılmış olailir
muraterusta - avatarı
muraterusta
Ziyaretçi
19 Mayıs 2008       Mesaj #19
muraterusta - avatarı
Ziyaretçi
korumasız pclere girmek kolay
sıkıysa server makinalara gir bakalım
mesele benim server e gir bakalım
ısa server u gecebilecekmisiniz...
hadi bakalım girerim diyen girsin bakalım
BADİNHQ 10 - avatarı
BADİNHQ 10
Ziyaretçi
19 Şubat 2009       Mesaj #20
BADİNHQ 10 - avatarı
Ziyaretçi
şimdi ben en başta denileni yaptıktan sora hjani bilgisayarımla ilgili bi işlem varya onu yaptıktan sora kantırda oyun kursam ve ıp mi versem arkadaşlarım oyuna girebilirmi