Arama

myProcMan

Güncelleme: 31 Aralık 2007 Gösterim: 1.294 Cevap: 0
Aynacan - avatarı
Aynacan
VIP Gecenin Aydınlığı!
31 Aralık 2007       Mesaj #1
Aynacan - avatarı
VIP Gecenin Aydınlığı!
myProcMan

Sponsorlu Bağlantılar
allko6

Üretici: Turkish Security Network Dili: İngilizce Eklenme Tarihi: 31.12.2007 Boyutu: 5.63 Mb Lisans: Freeware (Ücretsiz) Kısıtlamalar: Sınırsız Sistem Gereksinimi: Windows Me/NT/2000/2003/XP

Açıklama :
Ctrl+Alt+Del 'e basarak çalışan programların listesini alabiliyorsunuz, peki çalışan programlar hakkında daha fazlasını öğrenmek istemez misiniz?

myProcMan windows tabanlı, hafızaya yüklenmiş programları görüntüleyicidir. myProcman tümleşik veritabanında 12000'den fazla programa ait bilgi bulundurur ve sisteminizde çalışan programlar içerisinde spy (casus program) ve worm (kurtçuk, internet üzerinden hedef gözetmeksizin yapılan bir virüs saldırısı) türü programlar bulunup bulunmadığını denetler. Programların gizli pencerelerini görüntüler ve pencereler hakkında bilgi verir. SFY alt uygulaması ile herhangi bir pencere üzerindeki bir Class (programların sınıfları)'ı görüntüleyebilir. Sistemde çalışan herhangi bir uygulamayı durdurabilir hatta çalışan bir uygulamayı silebilir. Bütün bu özelliklere tamamen ücretsiz sahip olacaksınız. Program tamamen Türkiye'de geliştirildi ve bu güne kadar sadece merkezi sunucudan 30.000'den fazla indirildi.


Not: Bilgilendirme amaçlıdır.