Arama

Suna Dumankaya

Güncelleme: 22 Şubat 2013 Gösterim: 3.473 Cevap: 1
plum - avatarı
plum
Ziyaretçi
22 Şubat 2013       Mesaj #1
plum - avatarı
Ziyaretçi
Suna Dumankaya
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Van'da dünyaya gelen Suna Dumankaya tüm bildiklerini, doğanın mucizelerini insanlara aktaran ve bir sağlık neferi olarak bilinen Türkiye'nin ilk lokman hatunu olan anneannesi Fatma Öktem'den öğrenmiştir.

Bu değerli lokman hekimin hazırladığı bitkisel karışımlarlapek çok kişi derdine deva bulmuş, hatta reçetelerinden biri ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e bile şifa olmuştur. 110 yaşında vefat eden Fatma Hanım, tüm bilgi birikimini torunu Suna Dumankaya'ya bırakmıştır.

Suna Dumankaya, anneannesi Fatma Hanım'dan edindiği bilgilerle kendin yetiştirmiş, ülkemizin bitkisel ürünlerle cilt bakımı yapan ilk bitki bilim ve güzellik uzmanı olmuştur. Bu mucizevî reçeteleri daha büyük kitlelere ulaştırabilmek adına 2007 senesinden itibaren Yeditepe Üniversitesi ile el ele verilip, geçmişten gelen sağlık ve güzellik sırları, günümüz teknolojisiyle harmanlanarak,her cilt tipine uygun kremlerin, vücut ve saç bakım ürünlerinin üretimine geçilmiştir. Kısa bir süre içerisinde oldukça ses getiren ürünler, yazılı ve görsel medyada çok büyük ilgi görmüştür.

Paylaşmanın yüceliğine inanan Suna Dumankaya, bilgi birikimini aktardığı, doğanın sihirli dokunuşlarını anlattığı "Meslek Sırlarım, Mucize Formüller, Doğal Sağlık ve Güzellik, Doğal Güzelliğin Sırrı" adlı dört kitap yazmıştır.

Sağlık ve güzelliğin lüks değil hak olduğu bilinciyle hareket etmiş ve her fırsatta tüm bunların servet ödemeden de elde edilebileceğini vurgulamıştır
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 22 Şubat 2013 09:29 Sebep: Sayfa düzeni/ reklam içerikli resim kaldırılmıştır.
Biyografi Konusu: Suna Dumankaya nereli hayatı kimdir.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
22 Şubat 2013       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Suna Dumankaya (1958 - .... )
MsXLabs.org
Suna Dumankaya
Sponsorlu Bağlantılar

1958 yılında Van'da doğdu. Anneannesi Fatma Öktem, İlaçların olmadığı günlerde, doğanın gücü olan otlar, yağlar ve özler ile insanları iyileştiren bir doğa ve bilim kadınıydı. Suna Dumankaya, anneannesinin kendisine aktardığı bilgilerle, 25 yılı aşkın süredir doğanın gücünü insanlara ulaştırıyor.

Kozmetik dalında doğal malzemeler kullanarak birçok ülkeden uzmanlık belgesi almaya hak kazandı ve yılların getirdiği tecrübeye bu bilgilerini de katarak birçok mucizevî formülü ortaya çıkardı.

Kitapları
  • Meslek Sırlarım
  • Mucize Formüller
  • Doğal Sağlık Ve Güzellik

"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

19 Aralık 2016 / Misafir Müzik tr
27 Ağustos 2009 / Daisy-BT Sinema tr
15 Nisan 2012 / Jumong Sinema tr
22 Temmuz 2008 / Kral_Aslan Tiyatro tr
29 Mayıs 2016 / Baturalp Tiyatro tr