Arama

Talha Uğurluel

Güncelleme: 11 Mayıs 2017 Gösterim: 3.532 Cevap: 1
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
14 Ağustos 2014       Mesaj #1
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  talha ugurluel.jpg
Gösterim: 441
Boyut:  57.6 KB

Talha Uğurluel

,Manisa'nın Demirci ilçesinde 13 Ağustos 1976 yılında dünyaya gelmiştir. Manisa Celal Bayar Üniversitesinin Tarih bölümü 1997 yılı mezunudur.

Sponsorlu Bağlantılar
Talha Uğurluel, akıcı üslubu ve konusuna olan hakimiyetiyle dinlediğiniz her an bilgi deponuzu dolduran ve yıllardır evinde bukalemun besleyen tarihçi araştırmacı yazarımız.

Radyolarda tarih programları yaptı.Yerli ve yabancı dergilerde yayınlanmış birçok makalesi olup, Çanakkale Savaşları, Gelibolu Gezi Rehberi, Balkanların Başkenti Edirne, Varlık ve Yokluk Savaşımız, İstanbul’un Fethi, Peygamber Efendimiz’in İzinde Mekke-Medine, Önden Gelenler ve Mevlana adlı kitapların yazarıdır. Ayrıca Çanakkale, Edirne ve Mekke Medine tarihi ile ilgili cd çalışmaları mevcuttur.
İki yıl İmaj kitap çalışmaları yapmış olup, Mukaddes Emanetler, Timur’un Tüzükatı, Barbaros Hayreddin Paşa’nın Hatıratı ve Harp Mecmuası kitapları, editörlüğünü yaptığı eserlerden birkaçıdır.

Muhtelif Turizm Acentalarında AR-Ge Yönetmenliği yapan Uğurluel, yerli gruplar ile Türkiye’nin birçok yerine Kültür Gezileri düzenlemekte, kurum ve derneklerin eğitim programları dahilinde tarih seminerleri vermekte ve özel Televizyonların tarih programlarında danışmanlık yapmaktadır.
Halen Marmara Üniversitesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

TRT Radyo 1 'de iki yıldır devam ettirdiği radyo programını, Her Cumartesi "Dünya Gezgini" adı ile sürdürmektedir. Halen Habertürk 'de Öteki Gündem Programında Daimi konuk statüsünde program yapmaktadır.
Derlemedir

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 11 Mayıs 2017 13:40
Biyografi Konusu: Talha Uğurluel nereli hayatı kimdir.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
10 Mayıs 2017       Mesaj #2
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Bazen, çok bilmek yeterli olmuyor, bildiklerini anlatabilmekte önemlidir.Talha bey bu deyimin vücut bulmuş hali gibidir ... perlina

Sponsorlu Bağlantılar

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

29 Temmuz 2013 / _Yağmur_ Dinler Tarihi
4 Nisan 2016 / perlina Müzik tr