Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Bunlar Gerçek Adalet Bu Mu ? ( Hep Yazmak İstediklerim )

The Unique 28 Nisan 2009 10:25

Herkesin Bildiği Konuştuğu Ama El atmadığı 1 Olayı Yazmak İstiyorum Bugün Ne Düzelir Belki Hiçbişey Ama Ben Belki 1 Kıvılcım Olurum....

Adam Doğu da elektiriği bedeva yaksın ben onun elektirik faturasını ödeyeyim ohh be ne ülke azınlık olduğunu söyleyen insanlar siz azınlık değilsiniz biz azınlık olduk durum bundan ibaret,bide şükretmek yok benim köyümde adamın durumu kötü olsa bile devlet e devletin varlığına şükreder şükretmeside gerekir zaten. Su Beleş Elektirik Beleş ohh ne ülke ama altlarında son model arabalar bide T.C demeleri beni öldürüyor.Neymiş efendim küskün vatandaş ın halkla barışmasıymış bunlar.

Arkaşım anlatmıştı elektirik sayacını okumaya gitmiş 1 eve demiş- nerde elektirk sayacı adam göstermiş 1 kutuyu açmış arkadaşım bakmış 2 tane keleş çatılı hemen ordan cıvvv ee ne yapsın devletin kolluk kuvvetleri bişey yapmazsa o ne yapsın.

Diğer arkdaşımsa bankada çalışıyor gitmiş elektirik faturası ödemeye gülmüşler demişler burda fatura yatmaz Faint

Ve şu 1 gerçke çoğunluk ahırların bile elektirkle ısıtıyır demir karyolayı adam bağlamış taavana ısıtor ahırını odun kömür yok ohhhh

Devamı Gelecek.....

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 3435  Yorum 4  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 4

Yorumlar

1. Avatarı yok
    dün dtp liler ne dediler. 29 mart sabahı kürdistan sınırı çizilmiş.yüz verdik kediye geldi etti halıya.zamanında ermenilere imtiyazlar tanındı sonra azdılar.şimdi sıra bunlarda galiba.köpek bile yemek yediği tasa etmez!!!

Ziyaretçi 28 Nisan 2009 10:35
  2. Avatarı yok
    En acı olanıysa dtp yi başa getirmeye apoyuda dışarı çıkarmaya çalışıyorlar ve sanırım tayyip olayında olduğu gibi buda gerçek olacakMsn Sad Amaçları ülkeyi darbeye sürükleyerek zayıflaştırmak dikkatleri başka yönlere çekerek gafil avlamak üzerimizden irana girip sırayı tez elden bize getirmek!!!..Yazık ki biz hala kürt türk kavgası içindeyiz ve istediklerini veriyoruz..

Ziyaretçi 28 Nisan 2009 13:48
  3. konçuy - avatarı
    teşekkürler The Unique....

konçuy 28 Nisan 2009 14:15
  4. The Unique - avatarı
    Daha çok şey yazarımda başım belaya girer Smiley35

The Unique 15 Haziran 2009 13:38