Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

nasıl CEVAP VERECEĞİMİZİ bilmiyorsak SUSMAKTA .....

seramiksır 9 Aralık 2009 11:04

SUSMAK:

KONUŞULAN KONUYU, boş ve anlamsız buluyoruzdur,konuşmayıda GEREKSİZ ve anlamsız buluruz.
SUSARIZ...

konuşulanlar öyle abes ve mantık dışıdır ki sadece hayretle dinler ve sessiz bir tepkiyle belli ederiz duruşumuzu...

susarız...

sessiz bir bekleyiş olur susmak... ya kendimizin ya da karşımızdakinin ortak değerleri yeniden gözden geçiştirmesine tanınmış bir fırsattır sessizliğimiz...ya da birinin bizi fark etmesi doğru algılayabilmesi için verilmiş bir süre... susan için endişe ve olasılık hesapları arasındaki gel gitlerle birazda huzursuz bir bekleyiştir susmak...Msn Confused

susarız...

dile getirilmeyen bir öfkedir bazen suskunluğumuz...öyle yaralanmışızdır ki yaralamak isteriz yüreğini kantmak isteriz...ve biliriz ki hiç bir söz acıtamaz,yaralayamaz ve kanatamaz kimseyi bir suskunluk kadar...öldürücü bir silahtır bazen...Msn Sad

susarız...

hassas ve kırılgan bir tepkidir... küçücük bir hatırlatmadır belki...onarılması fark edilmesi incelik ister...ya yeniden kazanıştır ya da aleyte bir delil olaraka kalır karşımız daki için...Msn Happy

susarız..

ayağımız yerden kesilmiş bulutların üzerindeyizdir,çiçek çiçek bahardır yüreğimiz...sevdiğimizle yan yana can canayızdır...hiç bir söz tanımlaya yetmez hissttiklerimizi ve susarız...sadece yüreklerin ve gözlerin konuştuğu yerdir suskunluğumuz...Msn Embarrassed

susarız...

kabul edilmiş hata ya da suçtur susuşumuz ve söylenecek her söz kaybetme riskidir...korku eşlik eder suskunluğumuza...Msn Lipssealed

susarız...

bir gidişi kabullenmektir susmak, yerinde ve zamanında olduğunun inancı içinde ki bir gidişin...

susarız...

hayata karşı bir susuştur bu kez yaşanan...Bizi can evimizden vuran bir kayıp,yaşanan büyük bir acı,ölesiye bir çaresizliktir yaşanan...söylenecek hiç bir sözümüzün adrese teslim
olmayacağından emin olduğumuz bütün sözcüklerin anlamını yitirdiği bir yerdeyiz...belkide amacı ve beklentisi olmayan bir mesaj kaygısı taşımayan hedefi olmayan tek susuştur yaşadığımız...

SUSMAK;
EYLEMSİZ ve durağan bir edim gibi görünsede her susku bir şey anlatır ve her suskunun bir nedeni vardır ve her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir.......

-alıntı-
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 3629  Yorum 17  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 17

Yorumlar

Sayfa 1 / 2
  1. Avatarı yok
    susma sustukca sana gelcek sıra.. devrimi özümsüyememış frodal genlerinden kurtulamamış yanı ana kuzusu bir kişilik olmaktan kacınalım...ama malesef en kutsal devrim, ilkelerle, prensiplerle değil; para ile gerçekleştirilebiliyor.... ama yılmıycaz kötülüğün bencıllıgın egoların üstünde olacağız... bu gazla gıdersem yakında asarlar beni.mezar tasıma efe yazın.sakın efelerın efesı yazmayın.kalkar yemın edıyom sorarım bunu kım yazdı dıye.

Ziyaretçi 9 Aralık 2009 11:23
  2. seramiksır - avatarı
    efe kardeşim ne ettin sen öyle coşmuşsun hemde ne coşmak....
    susulacak yer var konuşulacak yer var.herkes o inceliği anlayabilse nerde susup nerde konuşacağını bilse çıkarmı hiç anlaşmazlıklar ?

düşünce suç olmaktan çıktı üstelik kimse asamaz kardeşim Msn Tongue

seramiksır 9 Aralık 2009 11:32
  3. Avatarı yok
    abla efelerın efesı demede muhahaaa

Ziyaretçi 9 Aralık 2009 11:46
  4. Avatarı yok
    Boşuna mı demiş Hz Ali (r.a)
    susan kazandı diye Msn Happy

Ziyaretçi 9 Aralık 2009 12:02
  5. seramiksır - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

abla efelerın efesı demede muhahaaa

psiko efe derim kardeşim.Msn Grinsen hiç merak etme.

seramiksır 9 Aralık 2009 12:09
  6. seramiksır - avatarı
    Alıntı
    Şua adlı kullanıcıdan alıntı

Boşuna mı demiş Hz Ali (r.a)

susan kazandı diye Msn Happy

teşekkürler laleTender

seramiksır 9 Aralık 2009 12:10
  7. Avatarı yok
    susmak kazanmak degıldır cogu zamn.hele bu zamanda cok az olabılecek bır durumdur.hz alinin bır sozu aklıma geldı sızlerle paylaayım bende... derdin kendindendir bilmiyorsun
    derman yine kendindedir görmuyorsun
    koskoca alem içine yerleştirilmiş sen kendini hala kucuk bişey zannediyorsun..hz Ali .....fazlada uzatmayalım konuyu susmanın dınımızdekı yerını anlattırmayın bana...off ya bu kadar bılgı bırgun benı catlatacak.....hihi..ama sızın gıbı dostlarım oldukca ben hep ayakta kalırım bana malzeme vermeyı unutmayın hep yanınızda olcam......

Ziyaretçi 9 Aralık 2009 13:45
  8. seramiksır - avatarı
    efe anlat kardeşim bilgilerini bizlerle paylaşman bizi sevindirir.

seramiksır 9 Aralık 2009 23:12
  9. Avatarı yok
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

susmak kazanmak degıldır cogu zamn.hele bu zamanda cok az olabılecek bır durumdur.hz alinin bır sozu aklıma geldı sızlerle paylaayım bende... derdin kendindendir bilmiyorsun
    derman yine kendindedir görmuyorsun
    koskoca alem içine yerleştirilmiş sen kendini hala kucuk bişey zannediyorsun..hz Ali .....fazlada uzatmayalım konuyu susmanın dınımızdekı yerını anlattırmayın bana...off ya bu kadar bılgı bırgun benı catlatacak.....hihi..ama sızın gıbı dostlarım oldukca ben hep ayakta kalırım bana malzeme vermeyı unutmayın hep yanınızda olcam......

Susmaktan kasıt yerinde söz söylemektir esasında.. yerinde konuşmasını ve susmasını bildikten sonra zaten sorun kalmaz..
    Yerinde söz söylemesini bilmiyorsa kişi susmalı..
    Ne demiş atalarımız
    '' Biliyorsan Konuş İbret Alsınlar, Bilmiyorsan Sus Adam Sansınlar ''
    Mevzuya her açıdan bakmak mümükün ; önemli olan kişinin seçimi : )

Ziyaretçi 10 Aralık 2009 08:34
  10. Avatarı yok
    Kor cehalet cirkeflestirir insanlari !
    Suskunlugum asaletimdendir...
    Her lafa verecek bir cevabim var...
    Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
    Bir de soyleyene bakarim adam mi diye...

nasıl şua şimdi senı tamamladım sanırım...arkadas dedıdıgınde böle olmalı demi....ben olmasam sen ne yapacan Hahaha

Ziyaretçi 10 Aralık 2009 09:40
Sayfa 1 / 2