Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

ZAMANLA DEĞİŞİRMİŞ DUYGULAR

_MMia_ 10 Şubat 2010 01:16

Pısstt...Özledin mi bakiym sen beni?Msn Wink

Nasılsın Hafizecim.Neler yaptın görmeyeli?Amann benimki de sorumu şimdi yaa?Durmuş oturmuş beni bekliyordun tabii ki..
Benn.İdare ederim be Hafize.Aşkımı özledim bir tek..Biraz gezindim orda burda.Yalnızdım görünürde de..Aşkım da yanımdaydı aslına bakarsan.Düşüncemde o vardı.Gönlümde o vardı.Ruhumda,canımda,kanımda hep o.Hep o biricik aşkım,tek sevdiğim,herşeyim.

Hani derler ya zamanla değişirmiş duygular !!
Benimki de değişiyor Hafize..
Her geçen gün aşkım büyüyor,büyüyor,büyüyor...
İçime sığmıyor dolup dolup taşıyor..
Ben çok aşığım be Hafize...Msn Heart
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1065  Yorum 5  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 5

Yorumlar

1. Avatarı yok
    EYw

Ziyaretçi 10 Şubat 2010 03:50
  2. Avatarı yok
    ya ben neden hafıze ıle tanısamıyom mmıa bak hakkında ıyı seyler dusunuyom hafıze ıle benı ayırmazsın cıkar bunu aklından...bu dunyada olmasa bıle otekı tarfta ben mutlak onunla tanısacam....Msn Confused

Ziyaretçi 10 Şubat 2010 13:18
  3. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben neden hafıze ıle tanısamıyom mmıa bak hakkında ıyı seyler dusunuyom hafıze ıle benı ayırmazsın cıkar bunu aklından...bu dunyada olmasa bıle otekı tarfta ben mutlak onunla tanısacam....Msn Confused

Yasık sana yaaMsn ConfusedTelef olcan sonunda ona yanıyorum.!
    efecim Hafizeden sana iş çıkmaaz.Bak istersen ben arayayaym ex aşkını oğlan ın hali iyi değil diye falan...Barıştıralım sizi.
    Üzülüyorum vala

_MMia_ 11 Şubat 2010 02:42
  4. Avatarı yok
    Alıntı
    _MMia_ adlı kullanıcıdan alıntı

Yasık sana yaaMsn ConfusedTelef olcan sonunda ona yanıyorum.!
    efecim Hafizeden sana iş çıkmaaz.Bak istersen ben arayayaym ex aşkını oğlan ın hali iyi değil diye falan...Barıştıralım sizi.
    Üzülüyorum vala

mmıa pıpetsu bıttı kenanla takılıyo dedımya...ben hafızeye asık oldum..benı tanıstır sana kanlıcada yogurt ısmarlıycam söz...yap şunu be...... bu dunyada benımde sevmeye sevılmeye ıhtıyacım var ayagında paspasın olayım....yap şunu Msn Disappointed

Ziyaretçi 11 Şubat 2010 08:26
  5. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

mmıa pıpetsu bıttı kenanla takılıyo dedımya...ben hafızeye asık oldum..benı tanıstır sana kanlıcada yogurt ısmarlıycam söz...yap şunu be...... bu dunyada benımde sevmeye sevılmeye ıhtıyacım var ayagında paspasın olayım....yap şunu Msn Disappointed

Eh başkasıyla takılıyorsa pepitsudan sana hayır yok diycem de.Şu anda aklım bir şey geldi.Sakın seni kıskandırmak için yapmasın?Hani ne bileyim kadın milleti bu sağları solları beli olmaz!Msn Wink
    Ama yok o defter kapandı diyorsan.!!Bakarız bir çaresine dee..
    Hafizeden sana iş çıkmaz be efecimMsn SadElbet sevmek sevilmek senin de hakkın.En kısa zamanda günlüne göre birini bulursun umarım daa..Hafize den sana yar olmaz!Valla olacak bir şey olsa dükkan senin..Msn Grin

_MMia_ 12 Şubat 2010 02:11