Hasan Hüseyin KORKMAZGİL
şiir
 tokiohotel  2 Nisan 2010  19:59

ACILARA TUTUNMAKacı çekmek özgürlükse       özgürdük ikimiz deo yuvasız çalıkuşu        bense kafeste kanaryao dolaşmış daldan dala            savurmuş yüreğiniben bölmüşüm yüreğimi       başkaldıran dizelerekavuşmak özgürlükse       özgürdük ikimizdeelleri çığlık çığlık           yanyana iki dünyaikimiz iki dağdaniki hırçın su gibi            akıp gelmiştikbuluşmuştuk bir kavşaktaunutmuştuk ayrılığıyok saymıştık özlemeyi        şarkımıza dalmıştıkmutluluk mavi çocuk       oynardı bahçemizdearamakmış oysa sevmeközlemekmiş oysa sevmekbulup bulup yitirmekmiş          düşsel bir oyuncağıyalanmış hepsi yalansevmek diye birşey vardı      sevmek diye birşey yokmuşacılardan artakalan           işte bu bakışlarmışkuğu diye gözlerimde       gün batımı bulutlarmışyalanmış hepsi yalansavrulup gitmek varmış       ayrı yörüngelerde acı çektim günlerceacı çektim susarakşu kısacık konukluktadeprem kargaşasındayaşadım birkaç bin yıl      acılara tutunarakacı çekmek özgürlükse          özgürdük ikimizde
 Toplam Yorum 0