Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Kadir gecesi mübarek olsun Hafize

_MMia_ 5 Eylül 2010 05:49

Pıssstt..
Bak gelmem ,gelmem,bi kez geldimmi de üst üste gelirim.

Ne o pek şaşırmışa benzemiyorsun?Bak şimdi bana saatlerdir forumdasın anca bana uğruyorsun tribi yapma.Biraz şiir okudum,biraz arkadaşlarla sohbet vakit uçup gitmiş anlamadan.E sahur falan da yaptık malum.Bir yandan tvdeki filmlere de balktık.Kanepe üstünde,lap top kucakta sabahladık anlayacağın.
Akşam içtiğim türk kahvesinin,üstüne içilen bir demlik çayın da odukça etkisi var sabahlamamda elbet.
Gözlerim pörtledi,sırtım ağrıdı oturmaktan.Dualarımı bile okuyamadım çene yarıştırmaktan.
Aaa bu gece kadir gecesi bilmiyormusun.Bilirsin tabi ya.Benimki de laf mı.Uyumadan dua eder dilekte bulunurum.Sende dua et Hafizem.Allah hayırlı dileklerini ve tüm dualarını kabul etsin.
Cümlenin Kadir gecesi nübarek olsun.Hayırlı kandiller Hafize ve herkes.Msn Happy
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1360  Yorum 4  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 4

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Keyifle okuyoruz hafizeyi.arayı soğutmayın özlüyoruz hafize yazılarını...Msn Happy

Sizinde Kadir geceninz mübarek ettiğiniz dualar kabul olsun..

Ziyaretçi 5 Eylül 2010 06:02
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Keyifle okuyoruz hafizeyi.arayı soğutmayın özlüyoruz hafize yazılarını...Msn Happy

Sizinde Kadir geceninz mübarek ettiğiniz dualar kabul olsun..

Teşekkür ederim.Msn Happy

AminMsn Happy

_MMia_ 5 Eylül 2010 06:10
  3. Avatarı yok
    senin (ve hafizenin) de kadir gecesi mübarek olsun Msn Happy

Ziyaretçi 5 Eylül 2010 22:09
  4. Avatarı yok
    kadır gecenız mubarek olsun .....bu arada hafızeye söle pıpetsudan ayrıldım ben...şey tamam ya o beni braktı hem ne var bunda bıtaraf mutlaka bırakır o önce davrandı neyse hafızeye selam aramıza döndugune sevındım...bılmıyom aama ben herkesten fazla özluyom onu....selam söle demısmıydım.... olsun ıkı kere söle....bırde ona unutulcak kişi olmadıgını söledıgımı söle....sende kendıne ıyı bak mmıa...sakın kıskanma hafızeyı senıde sevıyoz

Ziyaretçi 6 Eylül 2010 09:10