Sen benim güneşimsin,sensiz ben karanlıktayım....
Düşünmenin sonu yok ki aşkım.Biz bir geceye sığarmıyızki düşünüp sonuçlandıralım.Tek sonuç var sadece...Seni her şeyden çok sevdiğim.
Sen söyle... Senden kıymetli bir şeyim varmı?Olabilirmi?
Belki garip gelecek sana ama,ben seni mesut etmekten mutlu oluyorum.Aşk sevgi var.Fakat buda bir gerçek.Seni mutlu görebilmek benim amacım sanki..Beklentisizim senden bana doğru.Ben bu sevgide aldıklarımdan çok verdiklerimle ilgilendim,önemsedim hep...
Seni herşeyden çok ama çok seviyorum.
Hiç değişmedim ki..Hep böylemi kalayım?Değişmeden?Yetermi sana?Burda durayımmı?Belki daha üstüne koyardım.
Yani hep böyle kalacağım ama elimden geldiğince daha yukarılara taşımayıda istiyorum...
Sebep sensin tüm bu olanlara..Beni olduğum gibi sevdiğini biliyorum.Ama yinede senin için bir şeyler yapmayıda seviyorum.Çaba göstermeyi...
Devrimler yaşıyoruz bazen,bununda farkındayım.Ama şu var.Seninle iken hep sıfırdan başlamış gibiyim.İlk kez görüyormuş gibi heyecanlı ve itinalı oluyorum hep.O heyecanım hiç normalleşmiyor.
Sen benim hayatımda mutluluğun tanımısın.
Ben birçok şeyi sende yaşadım.Acıyı,sevinci,mutluluğu,hüznü,gözyaşını,kahkahayı,
sevmeyi,sevilmeyi,tasalanmayı,umudu,sabrı..Hepsini sende yaşadım ben..Hepsi birarada kaç kişiye nasip olur ki?
Yarın ne olur bilemeyizki?Ben realist biriyimdir bilirsin.Bir gün beni hayatından çıkarmak istersen,sana ne kadar(o günkü şartları bilemeyeceğimden)kızsamda biliyorumki giderken bile seni seviyor olacağımdı.İlişkiler zamana sıkışabilir belki ama ;sana beslediğim duygular asla zamana sıkışamaz.Zaman mevhumu yok sana beslediğim duygularda.
Seni zamansız mekansız seviyorum ben...Yanisi hayat herşeyi çalsada benden,asla vazgeçemem seni sevmekten
Toplam Yorum 0