Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

BİRİ BANA DUR DESİN

_MMia_ 4 Ocak 2011 02:56

Biri bana DUR desin....!!!
Hafizem sen de iyisimi . Yoksa halim harap .Bu gidişler gidiş değil.Kendime dur deyip duruyorum ama kendi sözümü dinlediğim yok.İrade pasifize olmuş;benimle muhatap bile olmuyor.Hadi ortaya çık göster kendini diyorum ama nafile..Hiç yokmuş gibi davranıyor.Çevremdekiler dostane bir şekilde -Kasma bu dönem böyle bir dönem;atlatacaksın;boşver üstünde durma geçer diyorlar.Gözlerindeki anlayışlı bakışlar,rahatlatmaya çalışan ilgili,şefkatli tavırlar karşısında abartııkça abartıyorum bende...
Elimden gelen bir şey de yok..Bırakmışım rahvan....
Zaman zaman yaşadım böyle dönemler,ama bu gitgide tehlikeli bir hal almakta.Kendimi engelleyemiyorumm..

Hafize ben" DOYMA HİSSİMİ KAYBETTİM"

Buzdolabı sanki kabe,tavaf edip duruyorum gece boyunca..
Yemek üstü tatlı,az sonra içim bayıldı tuzlu bir şey,ardından bir parça çukulata,aa çekirdek varmış ,çitle,aşureleri lüple,kek varmış bir parça,hiç bir şey bulamayınca yoğurt üstüne bal;çok tatlı oldu,biraz peynir ekmek,üstüne gofret,hiç alakasız sahanda yumurta,üstüne nutellalı ekmek,daha neler neler...Sayarken içim fena oldu var sen düşün zavallı midemin halini.Msn Sad
Diyeceksinki alışverişini dikkatli yap,sevdiğn şeyleri alma !Bu dediğin benim için geçerli değil ne yazık ki.!
Bazı insanlar var ;bunu yemem ,onu sevmem..Bayılıyorum yemek seçen insanlara.O insanlardan olamadımki hayatım boyu.Ya insan herşeyimi sever !! Herşeyimi yer !!Sevmediği bir kaç şey olur dimi?Bende yok işte o dediğinden
Aldığım kilolardan bahsetmeme gerek varmı bilmem.Yaz boyu dikkat etmeler,yaptığım yürüyüşler hepsi boşa gitti.Mümkün olsa işe eşofmanla gidicem.Yok spor olsun diye değil,tüm giysilerim dar gelmeye başladı.
Gelir tabi !!Az önce soğudumu diye konrol etmeye gittiğim portakallı kerevizden bir tabak yedim afiyetle..
Saat 02.43 benim yaptığıma bak.

Hafize gözünü seveyim yardım et.Böyle giderse...Valla bilmiyorum.Msn Cry
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 971  Yorum 5  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 5

Yorumlar

1. Avatarı yok
    ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER

Ziyaretçi 4 Ocak 2011 13:15
  2. Avatarı yok
    DUR ! Msn Happy Güzel Bir yazı , ama Acıktırdı Biraz Msn Happy

Ziyaretçi 4 Ocak 2011 13:56
  3. seramiksır - avatarı
    Yemek üstü tatlı,az sonra içim bayıldı tuzlu bir şey,ardından bir parça çukulata,aa çekirdek varmış ,çitle,aşureleri lüple,kek varmış bir parça,hiç bir şey bulamayınca yoğurt üstüne bal;çok tatlı oldu,biraz peynir ekmek,üstüne gofret,hiç alakasız sahanda yumurta,üstüne nutellalı ekmek,daha neler neler...Sayarken içim fena oldu var sen düşün zavallı midemin halini.msn sad
    Msn Highfivetebrikler süper bir anlatım olmuş.

Gerçi gene DUR yok ama..Egom doyarsa karnımın gereksiz acıkmalarını unuturum diye düşünülerek alkış aldım sanırım..Teşekkür ederimm..Msn Happy

seramiksır 5 Ocak 2011 10:56
    9 Ocak 2011 00:50 _MMia_ tarafından güncellendi
  4. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    gülpembe adlı kullanıcıdan alıntı

ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER

Güzel oldu derken yemek yememden bahsetmiyorsun herhalde GülpembeMsn Sad

Dur dememişsin ama yinede teşekkürler cnmMsn Wink

_MMia_ 9 Ocak 2011 00:44
  5. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    HandSome adlı kullanıcıdan alıntı