Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

SENDROM

_MMia_ 6 Mart 2011 15:07

Millet pazartesi sendromu yaşar;banimki pazar sendromu Hafize.

Gerçi pek de bir şey farketmiyor,hergünümün sendromu ayrı.Bu gününküne gelince..
Saat 12.00 de yataktan kalktım.Akşamdan kalma pizzalarla kahvaltı,ardından tvde filmle bu saati ettim...
Pazar tek tatil günüm olduğundan sendromları bir hayli fazla..Günümü nasıl değerlendirsem sendromu bu.
Yürüyüşmü yapsam,tembelliğemi sarsam,kalkıp evde işmi yapsam..Bir arkadaş aramalımıyım,sevdiğimle buluşmalımıyım,kuaförde işlerimi halletmelimiyim,biraz mağaza dolanıp indirimler bitmeden bi alışveriş bi fiş demelimiyim...
Gördüğün gibi düşünceler hareket aşamasına geçemeden gün hareketine son gaz devam etmekte.Ve ben bunca şeyi yapmaya niyetlenmemiş gibi gelmiş burda boş boş muhabbet ediyorum seninle..
Bu arada tvde yeni bir film başladı,hintli bir aktörün oynadığı komedi.Şeker bir filme benziyor.Ayy izlesemmi acaba?

Hafize günün geri kalanının nasıl geçeceği,nasıl biteceği şu anda sürpriz.Ben sürprizleri severim.Ama burada biraz daha takılırsam sürpriz mürpriz kalmayacak.Günü Hafizeyle geçirmiş olacağım.Aslında bu çok hoşuma giderdi ama tek tatil günümü böyle harcamak müsriflik olur dimi.Msn Happy

O yüzden ben kaçar.Daha sonra görüşürüz tatlım.Msn Wink
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 758  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar