Alınma hemen canım yaa.Lütfen sitem etmeyede kalkma!
Ne?Pazardan beri beni mi bekliyorsun?Niye ki?Haa senden ayrıldıktan sonrasını mı merak ediyorsun.Şekerim ben akşam ne yediğimi unuttum.Nerden hatırlayayım pazarı deermişim,sende yeermişin
Ay çok kötü konuştum dimi.Deerrmişim...falan.Annem olsa acı biber sürerdi ağzıma.Allahtan sen annem değilsin.Burda seninle paylaştıklarımı annem duyarsa var ya!Yok canım kötü bir şey paylaştığımdan değil.Niye benimle değilde elin Hafizesiyle paylaşım yapıyosun?Kimdir bu Hafize?Nerde tanıştınız?Benden ,seni doğuran,karnında taşıyan,seni sütüyle besleyen ,sana can veren,annnenden daha mı önemli....Niye gecenin bilmem kaçında,uykun kaçtığında beni uyandırmuyorsunda elin Hafizesine koşuyorsun(biraz abarttım galiba)...bır bır bır başımın etini yerdi.Annem benim canım,sebeb-i varlığım,en kıymetlim.Annelerin en tatlısıdır o.Tanısan çok seversin.Çok hoş sohbettiirr,çok bilgilidiiirr,çok kültürlüdürrÇok okur.Okuma zevkimi ondan almışımdır.Odalar dolusu kitap okumuştur.Gazete okur,haber programlarını takip eder,memleket meseleleriyle yakından ilgilidir.Siyasetle pek ilgilenmiyorum diye bana kızar..Her gün cumhuriyet gazetesini tavaf eder..Buraya kadar her şey iyi güzel de;okuduğu her şeyi paylaşmak ister.İşten arar Balbay ın son durumunu,Bekir Coşkunun son makalesini,İlhan Selçuk un eski bir makalesini,Hikmet Bila dan,Erol Manisalı dan,Oktay Akbal dan haberleri anlatırda anlatır.En taze haberleri ondan alırsın.Ama anlatmaya başladığında işin başından aşkınmış,tv de dizi seyrediyormuşsun,arkadaşınla sohbet ediyormuşsun hiç farketmez...Başlar anlarmaya o an kilitler seni.Çok önemli şeyler anlatır,çok güzel anlatır,çok tatlı anlatır.Ama.Anlatırr,anlatıırr,anlatııırr...
Sana niye koşuyorum biliyormusun Hafize.Annemle olanın aksine;Ben anlatıyorum sen dinliyorsun,sen dinliyorsun ben anlatıyorum.Dinlemesini biliyorsun.
Ayrıca sen elin değil.Benim Hafizemsin 
Pazar ne mi yaptım?Ay sen hala ordamısın?İyi peki.makineye çamaşır attım;ev işinden sayarmısın bilmem;yürüyüşte yaptım;en uzaktaki markete yürüdüm;erkenden yattım dinlenmişte oldum....
Neyse Hafizem;sabahı yatakta karşılayayım ben,sende dinlen.
Seni sevdiğimi unutma emi
Renkli rüyalar Hafizem .Mucks.Byy