Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

TATİL

_MMia_ 12 Temmuz 2011 01:08

Hafizecim.özledinmi beni şekerim?
Valla ben özledim ne yalan söyleyeyim ,burnumda tüttün be tatlım.
Tatideydim..Deniz.güneş,kum...Yürüyüşlerim,kitaplarım.uykum...Herşey süperdi bide sen oluverseydin yanımda.
Ooo beni görme arap kızları gibi oldum.Pis arap diyor bir arkadaş;biz bütün yaz yatıyoruz hala teleme peyniri,sen on günde oldun arap dilberi..Soruyorlar bide.-Ne o yanında tüp mü patladı diye..Msn GrinHe he kıskanıyorlar tabi.Ee pigmentlerim sağolsun..
Hee pigmeler,hani o küçük insancıklar,gelip gelip yağ sürdüler bronzlaştımMsn Tongue.Ne cahilsin be Hafize pigment diyorum,vücuda renk veren hücreler..Pigme ne alaka.?
Ama ne kadar bronz olursan ol,nankör iş.Güneşten uzak kalınca açılıyorsun..Amaan boşver,üç günlük beylik beyliktir.Tatil gibisi yok.Allah herkese nasip etsin.
Gerçi ilk günler hava rüzgarlı deniz dalgalıydı.Aslında deniz son güne kadar da dalgalıydı.Bir son gün nanik yaptı bize çarşaf gibi oldu.Ama olsundu;sabahlaı yürüyüş yaptıım.kitaplar okuduum,şahane kahvaltılar ettiim,lezzetli balıklar yediim.Hepsini tafsilatlı bir şekilde anlatıcam sana.
Zaten senle konuşamadım varya;içimde kaldı hepsi..Ne dedikodu ne dedikodu..
Vay pek heyecanlandın bakıyorum dedikodu deyince.Msn MadKim kimle ne yapmış?Nerde neler olmuş?
Heveslenme gülüm.Ne işim olur benim dedikoduyla.Kim kimle ne yapmışsa yapmış.Bana ne ,sana ne..Msn Sarcastic
Evvet tatlım şimdilik muhabbet bu kadar;arkası yarın.Azıcık hasret giderdik işte.Doyumluk değil tadımlık..Öpüyorum seni Hafizem.K.İ.B Msn Lips

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1726  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar