Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Kadınlara Yaklaşmak İçin Tüyolar

RuffRyders 3 Temmuz 2011 11:42

Top 10: Kadınlara Yaklaşmak İçin Tüyolar

kadintavlama10

No.10 - Özel Alanına Girme

Bir kadın onunla tanışan erkeğin çok fazla yakınlaşmasından rahatsız olur. Aradaki mesafeyi korumayı bilirsen ona saygı duyduğunu hissedecektir bu da sana artı puan kazandırır.

kadintavlama9

No.9 - Yumuşak Sesle Konuş

Ses tonun bu oyunda kullanabileceğin en güçlü silahlarından biri. Sesinde onunla flört ettiğini hissettiren bir ton olursa şansının artacağını bil.

kadintavlama8

No.8 - Fazla Hareket Etme

Bu hem onun dikkatini dağıtır hem de senin rahat olmadığın izlenimini verir. Sen rahat olamazsan o da rahat olamaz. Her hareketinin kontrollü olmasını sağla.

kadintavlama7

No.7 - Can Kulağıyla Dinle

Sana cevap verdiğinde onu çok iyi dinle. Söylediği her şeyi ilgiyle takip et. Verdiğin cevapların üstünkörü olmamasına dikkat et. Kadınların detayları yakalayan erkeklerden hoşlandığı aklından çıkarma.

kadintavlama6

No.6 - Göz Teması Sağla

Göz temasını sakın bırakma. Ona yaklaştığında gözlerini ilk kaçıran asla sen olma. Eğer bu hatayı yaparsan attığın adımın doğruluğundan emin olmadığın izlenimini verirsin. Oysa güzel bir göz teması ile onu kolayca kendine çekebilirsin.

kadintavlama5

No.5 - Ağırdan Al

Ona koşar adımlarla yaklaşma. Bir yere kaçmıyor senin de acelen yok. Onu ürkütmeyi istemezsin herhalde.

kadintavlama4

No.4 - Vücut Dilin Pozitif Olsun

Onun yanına başın omuzlarının arasına gömülmüş bir halde gidersen yaratacağın ilk izlenimin iyi olacağını söyleyemeyiz. Oyunun başındayken kırmızı kart görmek hoş olmaz. Omuzların dik dursun ve ona yaklaşırken rahat ol.

kadintavlama3

No.3 - Tereddüt Etme

Eğer ona yaklaşırken tereddüt edersen bu emin olmadığın hissini yaratır ki onun üzerinde böyle bir etki bırakmayı istemezsin herhalde. Senin ne istediğini bilen ve bunun peşinden giden biri olduğunu anlaması gerek.

kadintavlama2

No.2 - Gülümse

Gülümsemek senin sıcakkanlı ve kendine güvenen biri olduğunu gösterir. Biraz da bilgece bir gülümseme sırf kendini iyi hissettirmekle kalmaz onu da adım atması konusunda cesaretlendirir.

kadintavlama1

No.1 - Gözlemle

Onu ve çevresini gözlemle ve bir yorum yap. Diyelim ki markettesiniz onun bir hindili sandviç aldığını gördün. Vakit kaybetmeden ona markette hindili sandviç olup olmadığını sor. Sandviçle ilgili yorumunu da hemen o an yap. Yaklaşımın tamamen doğal görüneceği için sohbete devam edebilirsin.

Bu Kategoride: RuffRyders
Gösterim 10377  Yorum 5  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 5

Yorumlar

1. nicely - avatarı
    Msn Happy Kadınları baştan çıkarmak bu kadar kolay olmasa gerek iç güdüleri kuvvetli olan kadınlar bunu anlarsa ne olur olduğun gibi görün bence ister kadın beğensin isterse hiç beyenmesin doğal görünmek herzaman artıdır benim için başkasını bilemem tabiMsn Grin

Ama güzel bir paylaşım beyendim Smiley9

sakın bana bu ne lahana, bune turşu deme evlatTender

nicely 3 Temmuz 2011 14:16
  2. RuffRyders - avatarı
    Zamane kızlarına bu 10u fazla bile Msn Grin İki güzel söz yetebilir Msn Grin

RuffRyders 3 Temmuz 2011 21:48
  3. nicely - avatarı
    Rofl Ama bazı kızlar için geçerli bu iki güzel söz çoğunlukta haklısın gerçi evlatCici

nicely 4 Temmuz 2011 03:36
  4. Avatarı yok
    Bir kadın onunla tanışan erkeğin çok fazla yakınlaşmasından rahatsız olur. Aradaki mesafeyi korumayı bilirsen ona saygı duyduğunu hissedecektir bu da sana artı puan kazandırır.

Özellikle bu maddeye katılıyorum Msn Grin

Ziyaretçi 4 Temmuz 2011 09:18
  5. Efulim - avatarı
    Bunlar göz boyama tüyoları.. Çok sürmeden foyaları meydana çıkıyor nasıl olsa.. Boşa debelenip kendilerini yoracaklarına oldukları gibi görünsünler bi zahmet Islık

Efulim 5 Temmuz 2011 19:34