Ben?İyiyim şükür...Nerelerdemiydim?Aman nerde olucam,dışarda,işte,evde nette...sana gelemedim faceye takıldım.Yok yaa etkinlik oluşturuyorum.Hani giysilerimi beğenirsin ya,arkadaşlarımda pek beğenir sorarlar nerden ?Nerden? Noi den..

NOİ yarın öbürgün markafonide..Konuşuyorlardı kulak misafiri oldum.Fiyatlarda acayip ucuz...Faydalan,faydalandır şekerim..Tavsiye ederim.Herkese söyle.
Oo ne iş reklamcılığamı soyundun diyen olursa.Amme hizmeti dersin.Bir çıkarım varsa namerdim valla.Millet sebeplensin kız;sevaptır.Sezon malları mağazaların yarı fiyatına.Kaçmaz !
Tamam canım yaa...Sadece bunu haber vermeye gelmedim.Durumlarımı da özet geçeyim.
Bayramda tatile falan gidemedim,aile büyüklerini eğledim.
İşler yoğun,çok çalışıyorum..
İki kez palamut yedim,lüfer tatmadım henüz...
Geçen pazartesi TARKAN konserine gittim .İyiydi..
Murathan Mungan'ın "Şairin Romanı"ile Paulo Cohelho'nun "Elif"ini dönüşümlü okuyorum..Arada Elif Şafak"Firariperest"den iki üç öykü attırıyorum.(Bilirsin bir kaç kitabı aynı anda okurum öteden beri)
Tv dizilerine henüz başlamadım..Sülüman Hürrem e neler yaptı?Fatmagül suçlarından muaf tutuldumu?Öyle bir geçen zamanda kaç zaman geçti?Hiç bir fikrim yok! Yeni diziler hakkındada Sülümanla,kuzey güneyin tekrar yok kapışması yaşadıkları dışında bir duyumum yok.
Bir süredir yürüyüşlere ara verdim,tekrar başlıycam..
Aşığım,seviyor seviliyorum.
Ay hadi yarın alışveriş günü;yatıcam şimdi.Öpüyorum seni.Byy