Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

NORMALE DÖNMEK ???

_MMia_ 27 Ekim 2011 00:20

Her şey normale döndü gibi sanki...???
Tek yürek olduk bir süre...Önce şehitlerimize yandı içimiz,ardından Van'dan gelen haberle sarsıldık...Elimizden geldiğince yardım göndermeye çalıştık;paylaşım ortamlarında yardım çağrılarını paylaştık,face de profil resimlerimizi değiştirdik,haberleri içimiz titreyerek,gözlerimiz nemlenerek,kurtulanlara Allah'dan yardım,kurtulamayanlara rahmet duaları ederek izledik....Kıyaslamalar yaptık,Japonyada aynı şiddetteki depremde sadece marketteki tuvalet kağıtları devrildi,(dikkatinizi çekerim raflar bile değil;sadece üstüneki birtakım mallar)...Bizdeyse...Msn SadBiçareliğimize,vurdumduymazlıklara,kadere veryansın ettik..Bağış yapanları taktir ettik
Hayat bu! Herşey boş aslında,her şey bir anlık dedik...

Ocaklar söndü.Kaybımız büyük.Üzüldük,kahrolduk.. Hepimiz kaybolan canlara ağladık...

Diğer yandan;kısa bir süre geçti geçmedi;dizilerimizi izledik,sıcacık evlerimizde çaylarımızı yudumladık,işe güce daldık,yine aşk meşk yazıları yazdık,şarkı türkü ,alıntı,çalıntı paylaştık..Hayat bu! Ne olursa olsun devam ediyor....dedik.Kaldığımız yerden devam ettik.
Yanisi Tüm türkiye kayıplarına yanıyor amaa...

Ateş "en çok" düştüğü yeri yakıyor.
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 9881  Yorum 4  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 4

Yorumlar

1. Jumong - avatarı
    Bir daha bu acıları yaşamamak dileğiyle...

Jumong 27 Ekim 2011 00:25
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    jumong adlı kullanıcıdan alıntı

Bir daha bu acıları yaşamamak dileğiyle...

Dileğin hepimizin dileği...Umarım iyi şeyler olur bundan böyle...

_MMia_ 27 Ekim 2011 01:02
  3. AirFoRcE_11 - avatarı
    Allah daha beterlerinden korusun....

AirFoRcE_11 27 Ekim 2011 13:30
  4. Avatarı yok
    Hafıza-i beşer nisyan ile mamuldür.

Ziyaretçi 28 Ekim 2011 01:21