Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Aşk-ı Kıyamet

HANDSOME 16 Aralık 2011 21:39
17 Aralık 2011 01:08 HANDSOME tarafından güncellendi

Dağıttın mı saçlarını güzelsin, Tanrıçalar gibi, kelimelerin silsileleri gibi.. Kısa cümleler seni anlatmaya yetmez, bilirim uzun cümleleri okumayı da sevmezsin sen. Kısa olsun, öz olsun.

Yazdığım yazılarda seni işaret etmeyen her satır, tek tek intihar ediyor. Yazmaya çalıştığım her şiirin baş harfinde sen olmazsan eğer, şairini öldürmeye kalkıyor şiirlerim.. Olur da şair olursan ve birisini yazarsan, gidişinden sonra yazma birisini, gelirken yaz. Gelirken yazarsan Aşk olur, giderken yazarsın Kıyamet. Öyle ya bu zaten bir Aşk-ı Kıyamet..


Votkayla karışık kırmızı kelimelerimle kaldırıyorum seni yattığın yataktan, kırmızı giymişsin zaten, yanıyorum.. Bütün odayı ateşe veriyorum sonra, dans ediyoruz oda alev alev yanarken.. Sana döndürüyorum bakışımı, diyorum ki "seni seviyorum.". Bu odayla beraber biz de yanacağız, bizden ne varsa onlarda yanacak, babamda yanacak, babamın o köhne gidişi de yanacak.. En önemlisi kelimelerimde yanacak. Şarkılar yanacak, ben zaten yanmışım..


Güzel satırlar görüp, bende böyle yazayım diye aşık olan aptallar tanıdım ben abdal görünüşünde. Onları da yakmak istedim kibritin son ateşiyle.

Bir insan hiç, bile bile vurur mu kendisini? deyimiyle.

Ölüm -----su çevirelim seninle ben, sevişirken ölelim.. Oda zaten cayır cayır yanıyor! Son doğuracağın çocuk benimkisi olsun. Belki bir kahraman gelir, seni bu psikopat yazarın elinden kurtulur, çocuğu büyütürsün. Belki o çocuk benim gibi olur, --- olur ama yazar olur. Belki babası gibi aşık olur kırmızı kadınlara..


Sevda sözleri fısıldayacağım kulağına sen ölürken, orada olacağım inan. Yazdıkça battığım bu sevda masalında, en güzel sözleri sana fısıldayacağım..


Sen diyeceğim,

Seni diyeceğim,
Sevdim ama,
Kıyamettin sen kadın.
Kırmızı giydin,
Aşk-ı kıyamet oldu..
Yaktın beni kadın,
Yaktın..

Kadın: Cesur mu olmak istiyorsun? Risk al o zaman.
Kadın: Seni beklememi söyle ve bana o sözleri söyle ve bende bekleyeyim.
--
Kadın: Gerçekten cesaret isteyen birşey değil mi?
Kadın arkasına bakmadan gider..

Erkek: Beni bekle.. Lütfen..

Velhasil kelam Azizim, beklemek bir vücuda verilebilecek en ağır şey. Görünen şehir acılarla doludur, kılavuzu da şiir.. Biraz daha votka içersen, herşeyi daha güzel görürsün Azizim. Gidenlere votka içip bakmak lazım, enerjiyi de eksik etmemek lazım.


Bu Kategoride: Aşk'a DaiR
Gösterim 541  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar