Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

sade

sade 20 Aralık 2011 10:17

Din adamı yeni kazılmış mezarın başında duasını bitirmek üzereydi. Birden, 50 yıllık karısını kaybetmiş olan yaşlı adam kalın sesiyle feryat etmeye başladı:
“Aaah,aaah! Onu ne kadar çok seviyordum!”
Onun bu feryat-figanı cenaze merasiminin sessizliğini alıp götürdü.
Mezarın etrafında duran diğer aile üyeleri ve arkadaşları şaşırdılar, utandılar. Yüzleri kıpkırmızı kesilen yetişkin çocuklar babalarını susturmaya çalıştı:
“Tamam, baba, acını anlıyoruz, ama sus şimdi.”
Yaşlı adam cenazenin mezara yavaşça indirilişini yaşlı gözlerle seyretti. Din adamı duasını tamamladı. Sonra da, aile üyelerini mezara toprak atmaya davet etti. Yaşlı adam dışında hepsi bu görevi yerine getirdi.
Yaşlı koca bir kez daha feryat etti:
“Ah! Onu ne kadar da çok seviyordum!”
Mezarın etrafında bulunanlar yavaş yavaş mezarlığı terk etmeye başladı, ama yaşlı adam inatla mezarın yanından ayrılmıyordu. Gözleri mezara dikili oracıkta öyle duruyordu. Din adamı yanına yaklaştı:
“Neler hissettiğinizi biliyorum, ama artık gitme zamanı. Gitmeli ve hayatınıza devam etmelisiniz.”
“Ah! Onu seviyordum!” diye inledi adam perişan bir şekilde.
“Ama bunu ona bikere bile dile getiremedim

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 375  Yorum 2  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 2

Yorumlar

  1. Avatarı yok
    begenmedım bu gunluktekı yazıyı.yasayarak tecrube ettıgım bırsey bu .senı sevıyorum kelımesı öle kutsaldırkı solendıgınde büyü bozulur.artık sevgı orda bıtmıstır saygı varsa devam eder ılışkı.eger dılden dökulen seyle onu sevdıgını anlıycaksa zaten kör bır sevgılı duyguları olmayan bır ınsan anlayısı olmayan ne bıleyım ınsan olmayan bır varlık olması gerekır dıye dusunuyorum...anlamadıgım neden bayanlar bu kelımeyı duymak ısterde erkek solemek ıstemez buda yaradılısımızdakı sır olarak yerını alabılır esasında....sanırım yıne gerceklerı söledım çok kızacaklar sana efe çokkkkk.Face
     
    Ziyaretçi 21 Aralık 2011 09:29
  2. seramiksır - avatarı
    Msn Happy
     
    seramiksır 21 Aralık 2011 12:05