Öylesine dolanıyorum işte....
Bu kar kıyamette ne sokaklarda dolanması?Hemde gecenin bir vakti..Cık cık cık ın ne alakası var şimdi?Aman be şekerim eskidenedi o kapı dışı dolaşmaları..Şimdi televizyonda kanal,kanal;nette sanal sanal;anlayacağın oturduğum yerde banal banal dolanıyorum...
Gecenin bir vakti orada burada dolanacağına yat uyu dimi.Ot gibi oturmanın hiç bir faydası yok.Tv de daha önce izlenmiş filmler,tekrar tekrar yayınlanan abuk diziler,gecenin bir vakti buzdolabını tavaf ettiren yemek programları...Nette de farklı bir şey yok...Yat artık. Gençlik hormonları saat 22.00-02-00 saatleri arasında harekete geçermiş,tabii uykudayken.Uyanı kalarak o hormonlarıda boşa harcıyoruz iyimi.
İsimler önemli;adım Güneş olsaydı gündüz insanlarından olurmuydum acaba?Hani o erken yatan,erken kalkan insanlardan.Hep özenmişimdir.Ve hep özenmekle kalmışımdır niyeyse.Aman ne yapalım ben böyleyim işte. Neyse birazda kitap sayfalarının arasında dolanayım.Uyku dolaylarına geçerim nasıl olsa... Hem belki yarın sabah erkenden uyanırımda.Bellimi olur