Hafize inanabiliyormusun iki gündür beğenip beğenilemiyorum.
Dün siteyi açtığımda başımdan aşağı kaynar sular indi.Hiç bildirim yok!Nasıl yani ya??? Nasıl olabilir böyle birşey?Kimsemi?Hiç kimsemi?O kadar arkadaştan,eşden dosttan bir tanesi bile mi bir bildirim göndermez.Yanisi hiç bir yazdığım mı beğenilmez?
Egomun nasıl yerlere yapıştığını var sen düşün.Hergün onyüzmilyonbin beğeni mesajı alan benn
bir tanecik bile ...
Kendime gelmek için ne yapacağımı bilemedim bir süre.Sonra ne yapalım bu günde böyle olsun herzaman zirvede olamazsın
,sağlık olsun falan deyip yerlerdeki egomu sürükleye süürükleye günlüklere daldım.Beğenen olmamış ama ben beğenilerimi sürdüreyim büyüklük bende kalsın dedim ama o ne!BEĞEN BUTONU YOK OLMUŞ
Hemen kazan kaldırmak için sana koştum ama sen mevzuya turp suyu sıktığından erteledim.
Şimdi ben yönetime falan yazpda yüzgöz olmak istemiyorum.Hayır ağır konuşacam olmayacak.Sen buranın müdavimi 5 yıldızlı bir günlüksün Hafize.Seni kırmazlar.Konuş kim kaldırdıysa hemen yerine koysun butonumuzu.Yoksaaa kazanı kaldırdığım gibi....

Anladın sen onu.

Sana bir gün müsaade,müjdeli haberini bekliyorum şekerim .
Şimdilik iyi geceler byy

ben bunu çok BEĞENDİM 
Neyse ki beğen butonunun kaldırıldığını hep beraber öğrenmiş olduk.Acaba neden ?