Arama
Günlük Kontrol Paneli
5.00 puan, 2 oy. 5.00 puan, 2 oy.

BEĞEN BUTONUMUZ NERDEEEE???

_MMia_ 17 Mart 2012 02:47

BEĞEN BUTONLARIMIZ NERDEEEEHysteric

Hafize inanabiliyormusun iki gündür beğenip beğenilemiyorum.
Dün siteyi açtığımda başımdan aşağı kaynar sular indi.Hiç bildirim yok!Nasıl yani ya??? Nasıl olabilir böyle birşey?Kimsemi?Hiç kimsemi?O kadar arkadaştan,eşden dosttan bir tanesi bile mi bir bildirim göndermez.Yanisi hiç bir yazdığım mı beğenilmez?Msn Sad Egomun nasıl yerlere yapıştığını var sen düşün.Hergün onyüzmilyonbin beğeni mesajı alan bennMsn Tongue bir tanecik bile ...Msn Cry
Kendime gelmek için ne yapacağımı bilemedim bir süre.Sonra ne yapalım bu günde böyle olsun herzaman zirvede olamazsınMsn Tongue,sağlık olsun falan deyip yerlerdeki egomu sürükleye süürükleye günlüklere daldım.Beğenen olmamış ama ben beğenilerimi sürdüreyim büyüklük bende kalsın dedim ama o ne!BEĞEN BUTONU YOK OLMUŞ Msn Disappointed
Hemen kazan kaldırmak için sana koştum ama sen mevzuya turp suyu sıktığından erteledim.
Şimdi ben yönetime falan yazpda yüzgöz olmak istemiyorum.Hayır ağır konuşacam olmayacak.Sen buranın müdavimi 5 yıldızlı bir günlüksün Hafize.Seni kırmazlar.Konuş kim kaldırdıysa hemen yerine koysun butonumuzu.Yoksaaa kazanı kaldırdığım gibi....Msn MadMsn Mad
Anladın sen onu.Msn Wink
Sana bir gün müsaade,müjdeli haberini bekliyorum şekerim .
Şimdilik iyi geceler byy
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 10427  Yorum 6  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 6

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Msn Up ben bunu çok BEĞENDİM Msn Grin

Ziyaretçi 17 Mart 2012 02:53
  2. Baragyal - avatarı
    Bende aynı şaşkınlık içindeyim.Senin eşsiz paylaşımlarını beğenemiyorum ya Msn Grin bir tuhaf oldum kendimi sana karşı mahçup hissettimMsn HappyNeyse ki beğen butonunun kaldırıldığını hep beraber öğrenmiş olduk.Acaba neden ?

Baragyal 17 Mart 2012 17:43
  3. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    manu adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Up ben bunu çok BEĞENDİM Msn Grin

Eyvallah şekerim Msn Happy çok tatlısınMsn Happy

Ama alışmışız girergirmez milyon beğeniyle karşılanmaya Msn Tongue böylesi kesmiyoMsn Sad

Yinede çok teşekkürler .Msn Happy

_MMia_ 19 Mart 2012 00:44
  4. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

Bende aynı şaşkınlık içindeyim.Senin eşsiz paylaşımlarını beğenemiyorum ya Msn Grin bir tuhaf oldum kendimi sana karşı mahçup hissettimMsn HappyNeyse ki beğen butonunun kaldırıldığını hep beraber öğrenmiş olduk.Acaba neden ?

Di mi ama ...Di mi ama...Bu mahcubiyet nereye kadar Msn Sad
    Ama sen değilll,butonu kaldıranlar mahcup olsunMsn Mad

_MMia_ 19 Mart 2012 00:46
  5. Avatarı yok
    beğen butonumuz olsaydı ilk alacağın beğenilerde benim ki de olurdu...
    bundan eminim...
    harika...

Ziyaretçi 20 Mart 2012 08:53
  6. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    gözdem adlı kullanıcıdan alıntı

beğen butonumuz olsaydı ilk alacağın beğenilerde benim ki de olurdu...
    bundan eminim...
    harika...

Teşekkürler cnm Msn Happy

_MMia_ 21 Mart 2012 02:17