Kaç gün oldu bizim "beğen butonları"hala sırra kadem.bir Allahın kulu da demiyoki
-Arkadaşlar kimsenin biz adminleri beğendiği yok,kendi aranızda birbirinizi beğenip duruyosunuz;siteyi kuran biziz,her türlü hamallığı yapan biziz oh ne ala mualla.Yok öyle yağma! Bizimde canımız var,bizde insanız..Kıskançlık ve sinirden gecelerdir gözümüze uyku girmiyor...Baktık olmayacak,düşün düşün kafayı kırıcaz iyisimi kafa kafaya verelim,bizi beğenmeyen kimseyi beğenemesin dedik .....BEĞEN BUTONLARINI KALDIRDIK
Ya da
-Arkadaşlar baktık bizim beğen butonları parmaklara zarar veriyor;bas bas nereye kadar...Sizin sağlığınızı düşünüp kaldırmadıysak namerdiz ...Sadece bu yüzden....BEĞEN BUTONLARINI KALDIRDIK
Ya da
-Aranızda öyle çok beğenilen arkadaşlarınız oldu ki...Sırf diğerlerinin gözü neyin değip nazar falan olmasın diye...BEĞEN BUTONLARINI KALDIRDIK
Ya da
-O butonlar siteyi kasıyordu...Kaldırmamak için çok kastık ama maalesef olamadı sonunda kendi kurduğumuz siteye kastımızmı var dedik...BEĞEN BUTONLARINI KALDIRDIK
Ya da
a-Bakkal veresiyeyi kesti...
b-Hanım annesine,oğlan askere gitti ,kız kocaya kaçtı...
c-Beğenmek nedirki maksat için güzel olsun....
d-Canım öyle istedi,keyfimizin kahyasımısınız?Ben yaptım oldu..
Hah işte doğru cevap d şıkkı.
Meclise sunmadan kanun hükmünde kararnamelerle kanun çıkarılan memleketin bazı siteleri de onay almadan,açıklamada bulunmadan BEĞEN BUTONLARIMIZI KALDIRIRLAR böyle..Bizim kazan kaldırma girişimlerimizi de heryerekon la bağdaştırıp Silivri de sonlandırmaya çalışmazlar umarım.
Amann zaten nerde o birlik,nerde o dirlik...Beni beğendiklerini ifa edemeyecek olmanın ızdırabını yaşayan bir kaç arkadaşım dışında kimsenin umurunda değil zaten...Bilemiyorum bir tek beğenilen benmiydim... Kimsenin sesi soluğu çıkıp konuyu iplemediğine göre

Hafizecim ben durmam artık pek buralarda...Alır başımı giderim...Benimle gelmek istersen buyur;başımın üstünde yerin var...Ama burası benim doğduğum yer,ben doğduğum topraklardan ayrılmam ,gurbet acıdır,yar saçların lüle lüke muhabbeti yapacaksan....
Buyur ! Ödül mü aldın?Ne ödülüymüş o? Hııımm "Günlük Ödülü" demek..Gururlandın,onore edildin falan...Yemezler.Ben yemiyorum mesela,sanada gargara yapmanı öneririm şekerim.Zoru görünce bi parmak bal çalıveriyorlar insanın ağzına....Beni de V.I.P yapmışlardı hatırla..
Sözde senin forsun vardı;5 yıldızlı günlüktün,seni kırmazlardı...Hikaye...
Farkında değilmisin kaç gündür günün hiç birşeysiyle ilgili değilim...Özü,sözü,makalesi,geyiği...Ekliyecek şeymi yok!Çoookkk..ama beğenilmedikten sonra işin tadı tuzu yok..Yazılarını takip ettiğim arkadaşlarmı?Valla beğenip de gösteremedkten sonra...
Yok Hafizem yok..Sen gelmek istemiyorsan zorlama kendini..Seni ödüllere gark eden ,doğduğun topraklardan ayırmam....Sen gene kulisini yap,forsun da yokmuş ya hani olurdaa günün birinde iadeyi itibar yapıp BEĞEN BUTONLARI na makamlarını verirlerse ne ala.O zamana kadar bir şey paylaşmam burda...Paylaşımlarıma açılacak kucak mı yok...Çokk..
Belkide Bloğuma gereken ilgiyi gösteririm.Malum oralarda beğenmek,beğenilmek serbest

Şimdiii Alırım Başımı Giderim Efeler Gibi Heyy !!!!

Harikasın tek kelimeyle... 
ama üç maymunları oynuyo şuan...hayat bu işte konusursun suçlu ukala dengesız geveze derler konusmazsın korkak kaçak dövuscu ne bıleyım ıste herbırsey der ınsan oglu ama bu durumda sen neden bu kadar abarttın olayı.....neden senı bu durum bu kadar uzdu.... hadı sen uzulde hafızemı neden uzuyosun anlattıklarınla...... hafızem cok duygusal bırı hıcmı dusunmedın uzulecegını hayret bısey yaaaaa.herseyı ben uyarmak zorundamıyım.neyse ınsallah bu sıkıntını sıte yonetımı ele alırda.dileğin yerıne gelırde.... hafızem senın dırdırından kurtulur
her fırsatta ben neden hafızeyı dusunuyom hıc anlamadım sanırım asık oldum
_MMia_