Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

susma hakkımı kullanıyorum!!!!!!!!!!!

seramiksır 8 Mayıs 2012 11:06

susma hakkımı kullanıyorum!!!!!!!!!!!Msn Happy

“Bazen bazı şeyleri söylemeye hakkım var diyorum, ama söylersem karşımdakine haksızlık olacak, susuyorum. Yine bazen söyleyeceklerimi karşımdakinin duyma ve bilme hakkının var olduğunu görüyorum, ama bu kez bakıyorum benim söylemeye hakkım yok, yine susuyorum.Ancak gördüm ki olgun ruhlar, sözcükler olmadan da duyuyorlar, anlıyorlar, konuşuyorlar ve paylaşıyorlar…”Msn RoseMsn RoseMsn RoseMsn RoseMsn RoseMsn RoseMsn Rose
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 6136  Yorum 2  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 2

Yorumlar

1. diabloazul - avatarı
    Sessizlik ile anlaşabilen, her türlü duyguyu paylaşabilen, ve anlayış sahibi çevre edinebilmişsen erdem sahibisindir. Ancak böylesi insanlar yoksa yalnızsın! O zaman ise suskunluk hak değil kader oluyor ya bu gerçekten çok kötü Msn Sad Allah suskunluğu kaderin yapmasın. Paylaşımın çok güzel Msn Happy Msn Up

diabloazul 8 Mayıs 2012 12:17
  2. seramiksır - avatarı
    Alıntı
    diabloazul adlı kullanıcıdan alıntı

Sessizlik ile anlaşabilen, her türlü duyguyu paylaşabilen, ve anlayış sahibi çevre edinebilmişsen erdem sahibisindir. Ancak böylesi insanlar yoksa yalnızsın! O zaman ise suskunluk hak değil kader oluyor ya bu gerçekten çok kötü Msn Sad Allah suskunluğu kaderin yapmasın. Paylaşımın çok güzel Msn Happy Msn Up

ben teşekkür ederim,ancak bukadar açık tercüman olunurduMsn HappyMsn RoseMsn Up

seramiksır 8 Mayıs 2012 17:25