Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

aşk yokmuş, oğlum bak git !

adsız 12 Temmuz 2012 01:52

Herkesin dilinde artık eskisi gibi aşkların olmadığı dolanmış ama kimsenin de bunun için bir çaba harcadığı yok! “Yok arkadaş aşk eskidenmiş” diyenler, lafı bırakıp icraata geçseler…Herkes kendine dönüp bakacak önce! İlişkileri eleştirmeye başladıysan, kendini de eleştireceksin. Sen ilişkilerinde ne yapıyorsun? Sen o özendiğin eski insanlar kadar sabırlı ve verici misin? Sevginin, sevmenin erdemine saygı duyuyor musun?
İlişkinizin ikinci gününde “benim kadınım ol lütfen” diyip, 4.gün ortadan kaybolan ruh hastası adamalardan biriysen, aşklar eskidenmiş diyemezsin. Bu isyan, senin gibi ahlaksızlar yüzünden piyasaya çıktı!
İlişkinizin başladığı ilk gece çırılçıplak kalıp, tüm ruhunu bir adama teslim edip; ertesi gün adamın evli, nişanlı veya katil olduğunu öğrendiğinde, nasıl oluyor da suçu aşkın varlığında arıyorsun bre cahil?
Tanıştığının üçüncü gününde aşkım, kuşum, kelebeğim, öbür yarım , pötürcüğüm, cantanem, ruhum dediğin sevgilin için, biraz acele ediyor olabilir misin acaba? Bir hafta sonra şiddetle geçinemeyeceğinizi anlayıp ayrılırsanız, cantaneni geri mi alacaksın? Yoksa senin çok mu canın var?
Her birlikte uyuduğunuza “seni seviyorum” dediğiniz ve sevmek eylemini böyle küçümsediğiniz, sıradanlaştırdığınız ve ayakaltına aldığınız için, şimdi aşkın olmadığını düşünüyor olabilir misiniz acaba?
Daha bunun gibi binlerce örnek verilebilir ancak önemli olan, eskisi gibi aşkların olmadığını söyleyenlerin önce kendilerini düzeltmeleri gerektiğidir. Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git! Msn Lipssealed
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 3518  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar