Duyguar vardır antılmayan, sevgier vardır kelimeler sığmayan. Bakışlar vardır insanı ağatan. insanar vardırki asla unutulmayan. işte sende onlardansınnnnnnn.....
SEVMEDEN SEVİMEDEN bu hayat yaşanmaz ki kalplerdeki heyecan sebepsiz başlamazki sen omazsan yanımda kendimi avutamam ki kendimi.... Dört kitaba dil olsam anlatamam derdimi...
Ben sensiz geçen günlerime yanarken belki sen bensizliğe sevineceksin şunu unutmaki BİRTANEM bir gün sende seveceksin....
Rüzgarın kemanını çaldığı ve damlaların pencereye vurduğu soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun tüm güzellikler senin olsun SEVGİLİM....
Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı sanki herkes darılmış bana ne derdimi soran var nede tanıdık bir çevre ne tarafa uzansam ellerim boş kaıyor mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor
Zamansız yağan yağmur bulut gibi gelip oturacağım göz bebekerine ağayacaksın bir burukuk duyacaksın ve beni unutamayacaksın bir kabus gibi uykuarını uykuarını böleceğim gece yarısı nasıl ben seni unutamadıysam sende beni unutamayacaksın....
Seni sevmek güzel şey ümitli şey dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinemek gibi ama artık ben şarkı dinemek değil şarkı söylemek istiyorum....
Canımdaki her nefen nefesine eklensin içimdeki her nefes hayalinle demlensin bırak bu gönlüm varlığınla renklensin sen benim gönlümde yaşadıkca ÖZELSİN...
Seni sevdiğimi düşündükçe ölmeyi diiyorum her seferinde kalbim başka bir isyan cıkarıyor elimde olsa kalbimi yerinden söker ayakarımla çiğnerdim ama eimde değil ne seni sevmemek nede kalbimi söküp çiğneyebilmek yapabildiğim tek şey seni SEVEBİLMEK....
Hayat beklentilerle doludur ama o beklentiler hayatta değidir. Biirim buz dağı gibidir özlem karanık geceleride bilirim kulaklarım çınladığında özleyenim vardır uzaklarda ve yine bilirim ki özleyenim ÖZEDİĞİMDİR...
Beni bu kadar mutlu etmişken başını eğemezsin seni sana bırakmıyorum ölemezsin bitemezsin çünkü sen bensin bende sen ne yaparsan yap beni mutsuz edemezsin ölümü daya dudakarıma karanlığı yama kıyılarıma ama beni üzemezsin çünkü ben seninle mutluyum sen yaşarken beni mutsuz göremezsin çünkü ben sana HAYAT dedim...
Adını kurutumuş bir gül gibi yüreğimde saklıyorum bu sevgiyi senden uzakarda sensiz yaşıyorum ne sesin var ne de kokun bilmiyorum hangi günahımın bedeli bu...
AŞKIN kalbindeyse mutluluğun elindeyse iki kelimeyse seni seviyorum ben seni sevdim ama sen beni sevmedin ben senin için ağladım ama sen benim için değil ben seni unutamadım ama sen beni unutmussun...
Bir su gibi berrak bir çiçek gibi sevgi yüklü gökyüzü gibi yalın okyonus kadar derin kelimelere sığmayacak kadar büyük bir sevgimiz olduğunu sakın unutma.......
kelimelere sığmayacak kadar büyük bir sevgimiz olduğunu sakın unutma.......
Ask Mahkumu 28 Temmuz 2012 00:31
Toplam Yorum 0