Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

HaFIZEM OZLESTIK

_MMia_ 12 Ağustos 2012 03:39

Hafizecim,canim cok mu ozledin beni sen.Eyvallah cigerim.Ben de seni ozledim.E ozledim de niye mi gelmedim,sen hep buradaydin...Biliyorum gulum yaa..Ama olmadi iste,is guc,tatil matil.ramazan falan derken zaman uctu gecti iste".Amaaan gonuller bir olsun be Hafizem.Bu arada sen gibi ozleyen arkadaslarim da olmus.Sag olsunlar var olsunlar,Msn Happy
Havalar cok sicak,bun bun bunalmaktayiz milletce..Sen gunluk oldugun icin sikintiin yok tabii nerden bilecen insanoglunun halini.Gunluk mu olmak varmis hayatta ne. he gulum sacmaliyorum.Sicaktan uyku neyin tutmuyor,davulcu gecene kadar senle hasbihal edeyim dedim ama sicaktan kelimeler buharlasiyor dimagimda.dusen damlalarda bunlar iste,idare edicen artik.
Bu ay dogum gunleri cok,esin ,dostun.validenin.yarin valide sancilari bu ayda tutmus degisik gun ve yilllarda.Burdan hepsinin dogum gunlerini topyekun kutlayip,saglik,mutluluk,huzur,keyif,bol para ve upuzunnomur diliyorum hepsine.Ne cok arslanim var yanimda yoremde,iyiki varlar,iyi ki dogmuslar.Seviyorum onlariMsn Happy
Hafizem davulcu gumbe de gum yeri gogu titretmeye basladi,ayaktaysan sorun yok,uykudaysan ziplativeriyor seni.Oruc tutacaksan o da sorun degil de tutmayanlar
isyanda.Gecende bir komsu var sesiyle giristi davulcuya-bu ne gurultuuuu.ayip denen bir sey var,saat kurar kalkmak isteynn.YETEEEER.Ertesi gun ses cikmadi ama bu gece tum hasmetiyle geceyi doldurdu davul sesleriMsn Happy
Neyse ben cayi koyayim,sofrayi hazirlayayim,ceneye dalarsam sahursuz oruc yapacam,sunnetsiz olacak.
Sana doyum olmaz canim ama gitmeliyim simdi,malum kisitli zaman ezan beklemez.
Gorusmek uzere Hafizem,ozleyen dostlara selam.Byy
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1596  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar