Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

GÜNLÜK ÖDÜLÜ

_MMia_ 28 Ağustos 2012 01:01

Kız Hafize ne o?Günlük ödülünün birini kaptırmışsın bakıyorum...
Uğramıyordum ne zamandır,malum ramazan ,oruç falan..Bir gece sahura yakın geldim bir halini hatrını sorayım,baktım ödülün ikiye çıkmış.Dedim yokluğumdan istifade kendini gösterme fırsatı bulmuş da ödülün ikincisini kapmış..Ne yalan söyliiyim senin adına sevindim ,gurur neyin duydum...Msn Happy
ama bu gün görüyorum ki ödülün bire inmiş..Ne iş??
Yok annem yemezler,alkol aldın çift gördün teranelerini;30 ramazan oruç tutmuşuz Allahın izniyle..Ne alkolü?Ne çift görmesi? Kızıımm sahip olamamışın işteMsn Tongue.Buyur?Şaşkın bir yönetici yanlışlıkla vermiş sonra da uyanıp geri mi almış?Sahip olaydın gülüm.Ödül iademiz yoktur,verilen mal geri alınmaz,verirken sormadınız,bari alırken izin falan isteseydiniz diye çamura yataydın..Edepsizlik falan etseydin..Amaann senden de bir performans göreydim canımyanmazdıMsn SarcasticKız laf aramızda ben o ilk ödülü bile nasıl kazandığını anlayabilmiş değilim Msn Tongue aman sus sus fazla dillendirirsek aman da yanlışlık olmuş,bilmeden şeymişiz diye onuda alıverirler.Bana bir şey olmaz da senin havan sönüverir.O yüzden ne ben sorayım ne de sen bir laf ediverMsn Lipssealed
Şiiiişştt aramızdaMsn Wink
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1475  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar