Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Ne Başlık Yazılır ki !!! Yok Başlık

The Unique 1 Nisan 2008 23:01

Kuzenim şanlıurfada askerlik görevini yerine getiriyordu gözlerinden rahatsız olduğunu sölemiş askerlik yapanlar bilir pek inanmamışlar (sen askerlikten kaçmak istiyorsun demişler Msn Sad )Ama biliyorum o askerlikten kaçacak biri değil Msn Mad neyse gülhaneye sevk etmişler ameliyat oldu ve enfeksiyon kaptı dediler 3 gün sonra vefat etti Crying çok severdim Adı : Ayhan YALÇIN Kahramanmaraş AFŞİN Bakraç Kasabasında ikamet ediyordu çok severdim hala inanamıyorum öldüğüne 1 gün biyerden çıkar gelir zannediyorum Msn Sad Bu olay olalı 2 hafta kadar oldu ama yazamamıştım Msn Sad yazmak istemedim herkese yaşıyorken ne değerdeyse o değeri verelim geç kalmayalım Msn Sad sanalda böyle kişilerin duygularını nerden anlayacağız ki Bilmem anlayamaz bence kimse neyse bunları sizle paylaşmak istedimMsn Cry
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 2766  Yorum 6  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 6

Yorumlar

1. kompetankedi - avatarı
    allah rahmet eylesin.

kompetankedi 2 Nisan 2008 11:21
  2. Avatarı yok
    başınız sağolsun..

Ziyaretçi 2 Nisan 2008 11:28
  3. Avatarı yok
    The Unique üzülme demiyeceğim böyle bir durumda elinden başka bişey gelmez başın sağolsun canım arkadaşım

Ziyaretçi 2 Nisan 2008 11:53
  4. Avatarı yok
    allah (c.c) rahmet eylesin

allah (c.c) onu rahmetiyle sevindirsin

bende 2 günce cok sevdiğim amcamı kayıbettim

Ziyaretçi 2 Nisan 2008 14:48
  5. Avatarı yok
    Üzüntü her yerde üzüntüdür bunun sanalı olmaz. Çünki burası her ne kadar sanalda olsa bizlerde bi okadar gerçeğiz. Ve duygularımızda yaşadıklarımızda gerçeğin ta kendisi.
    Kuzeninizi belki tanımıyor olabiliriz, fakat bu üzülmeyeceğimiz anlamına gelmez.
    Tabikide ateş düştüğü yeri yakıyor Msn Sad
    Allahtan geride kalanlarına sabır, uzun ömür sağlık sıhhat dilerim. Mekanı cettnet olur İnşallah.

Ziyaretçi 2 Nisan 2008 16:17
  6. The Unique - avatarı
    Hepiniz Sağolun Msn Happy

The Unique 2 Nisan 2008 18:25