Kuzenim şanlıurfada askerlik görevini yerine getiriyordu gözlerinden rahatsız olduğunu sölemiş askerlik yapanlar bilir pek inanmamışlar (sen askerlikten kaçmak istiyorsun demişler )Ama biliyorum o askerlikten kaçacak biri değil neyse gülhaneye sevk etmişler ameliyat oldu ve enfeksiyon kaptı dediler 3 gün sonra vefat etti çok severdim Adı : Ayhan YALÇIN Kahramanmaraş AFŞİN Bakraç Kasabasında ikamet ediyordu çok severdim hala inanamıyorum öldüğüne 1 gün biyerden çıkar gelir zannediyorum Bu olay olalı 2 hafta kadar oldu ama yazamamıştım yazmak istemedim herkese yaşıyorken ne değerdeyse o değeri verelim geç kalmayalım sanalda böyle kişilerin duygularını nerden anlayacağız ki anlayamaz bence kimse neyse bunları sizle paylaşmak istedim
The Unique üzülme demiyeceğim böyle bir durumda elinden başka bişey gelmez başın sağolsun canım arkadaşım
Ziyaretçi 2 Nisan 2008 11:53
allah (c.c) rahmet eylesin
allah (c.c) onu rahmetiyle sevindirsin
bende 2 günce cok sevdiğim amcamı kayıbettim
Ziyaretçi 2 Nisan 2008 14:48
Üzüntü her yerde üzüntüdür bunun sanalı olmaz. Çünki burası her ne kadar sanalda olsa bizlerde bi okadar gerçeğiz. Ve duygularımızda yaşadıklarımızda gerçeğin ta kendisi.
Kuzeninizi belki tanımıyor olabiliriz, fakat bu üzülmeyeceğimiz anlamına gelmez.
Tabikide ateş düştüğü yeri yakıyor
Allahtan geride kalanlarına sabır, uzun ömür sağlık sıhhat dilerim. Mekanı cettnet olur İnşallah.