Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Beni Böyle Yenemezsin

adsız 26 Eylül 2013 00:39

Bütün yaptıklarının farkındayım ve uzaktan izliyorum. Yüzümde sahte ama bir yanımla senin o garip hallerine bakarak içtenleştirdiğim tebessümümle seyrediyorum. Biliyorum beni yenmeye çalışıyorsun ama beceremezsin.
Çaban boşuna çünkü çırpındıkça batıyorsun. Çok büyütmüşsün beni gözünde, çok düşünmüşsün üstüme, dev yapmışsın aklında ama ben ne o kadar büyüğüm, ne o kadar güçlü. Sadece sen korktukça, uğraştıkça, çekinip bana karşı durdukça, sadece sana karşı büyüyorum.
Beni bu komik hallerinle yenemezsin, zaten neden başladın bu savaşa o da belli değil ya! Ama üstüme geldiğin silahların, topun tüfeğinle sen yine de zayıfsın… Aklı küçük olanın kalbi büyük olsa da, zekası büyük olana yenilmesi şartı var. Senin ne aklın büyük, ne kalbin…
Söylediklerimi yanlış anlama ben bir hiçim aslında, tıpkı sen gibi, şu büyük sandığın dünya gibi, ben küçücüğüm, hiçim aslında ama sen beni yenmeye uğraştıkça….
Ne zaman birini düşman bellersen kalbine, bil ki ondan küçük olursun karşısında. Boş ver uğraşma benimle, yok say tıpkı benim seni yok gördüğüm gibi.. Bak gülüyorum haline, daha da güleceğim çünkü sen kendi derdini bitirmemiş, yanındakilerin altında ezilmiş, şimdi bir fırsat bulduğunda bırakıp her şeyi, ömrünü kendini bir yoklukta var etmeye çalışan zavallının birisin.
Ne kadar vurursan vur, böyle yıkamazsın beni. Var elbette zayıf yerlerim, aslında bir sözüne bakar ama senden gelecek bir darbeyle düşüremezsin beni. Tıpkı kökü toprağın altında bir ağaç gibiyim, üstten ne kadar kessen de, bir yerde bulurum gökyüzünü, yine tomurcuk salıveririm.
Ne seninle bir kavgam var, ne seni kendime yakın görüyorum. Benim aklım başka bahara gebe, kalbim başka sevdalara; sana sadece gülüyorum…
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 816  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar