Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

İçinde aşk olan yürekler

adsız 7 Mart 2014 01:03

Bana sevmeyi bilen kalpler lazım, adam olmuş erkekler, zarafet taşıyan kadınlar lazım. Bana insanlıktan nasibini almış kalpler, sevgiye sahip çıkabilen gönüller lazım.
İçinde sevgi taşıyan kalplerden zarar gelmez insana. Sevmeyi öğrenmişse, sevebiliyorsa, seni sevmese de, öğrenmiştir biri için emek vermeyi.
Bu dünyaya sevmeyi öğrenmişler lazım. Bana sevmekten korkmayan kalpler, aşk için mücadele eden yürekler ve sevmenin büyüklüğünü, değerini anlamış akıllar lazım.
İçi çürüyen bir dünyada, içi çürüyen canlılara dönüşüyoruz zamanla ve bitiriyoruz kısa sürede sevgileri. Evet, yaşam denilen oyun keyifli ama kısa sürdüğüne bakma, yaşarken uzun.
İnsan lazım insana, uzanacak bir el, dayanacak bir omuz, bir dost sesi lazım. Kalbin çarpmaya devam etmesi için sevmeyi unutmamak lazım.
Telefonumuzun modelinden daha hızlı eskiyorken ilişkiler, sevgiye inanan ve sahip çıkan insanlar lazım.
Bana, ne olursa olsun aşktan, sevgiden vazgeçmeyen savaşçılar lazım. İki kötü ayrılık yaşadı diye havlu atmayan, umudunu ve kalbinin saflığını kaybetmeyen, çevresi kirlense de, düşüncelerini kirletmeyen insanlar lazım.
Bana benimle yürüyecek inançlı kalpler lazım. Bu dünyaya, sevmenin aslında akılla yürüdüğünü bilenler lazım, yoksa aşka veda etmeye hazırız topluca…
Bana hayata gülümsememizi kolaylaştıracak ve hayatın ancak severek güzelleşeceğine inanan, aşkın acısını da, yaşamın ölümü gibi doğal kabul eden ve bilen, sevgiye ve önce kendine değer veren insanlar lazım.
Bu dünyayı sadece sevmeye inananlar kurtarabilir, hadi, var mısın?
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 792  Yorum 1  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 1

Yorumlar

  1. nicely - avatarı
    varım çok güzel ve doğru sevgi anahtardır bilene emeğine sağlık Msn Happy
     
    nicely 7 Mart 2014 04:53