Arama
Günlük Kontrol Paneli
5.00 puan, 2 oy. 5.00 puan, 2 oy.

Kral kırgın konuştu...

RuffRyders 27 Mayıs 2008 17:40
27 Mayıs 2008 17:42 RuffRyders tarafından güncellendi (Kral futbolu bırakıyo haberi günlük floodunun arasında kaybolmuş ayıptır huh)

Kral kırgın konuştu
29556204ca57zy2

Galatasaray'dan ayrılmaya karar veren Hakan Şükür,suskunluğunu bozdu.
Bir televizyon kanalına röportaj veren Şükür'ün ağzından bal damlamıyordu.


Son günlerde Başkan Adnan Polat ile eski Teknik Direktör Feldkamp arasında yaşanan polemiğin malzemezi olan Hakan Şükür kesin kararını verdi. Kalli'nin "Hakan Şükür'ü göndermemi Adnan Polat istedi. Bana bir liste verdi o listede Hakan Şükür de vardı. İnkar ederse ispat ederim." şeklinde Zaman Gazetesi'ne yaptığı açıklama Kral'ı Galatasaray'dan koparma aşamasına geldiği öner sürülmüştü.

Yıllarca emek verdiği, rekorlar kırdığı sarı kırmızılı formaya veda kararı alan Hakan Şükür, "Onlar güzel şeyler söylüyorlardı açılışlarda, toplantılarda." ifadesini kullanırken kendisine söylenen sözlerle başka ortamda hakkında söylenenler arasındaki uçurumu işaret etti.

"Görüşmeye gitmedim""

G.Saray'dan ayrılmaya karar verdim" açıklamasını yapan Hakan "Kırgın değilim" diyordu ama söylediğine göre kendisini görüşmeye çağıranlara "Ben konuşmak istemiyorum" diye yanıt vermişti. "Dün konuşmak istediler benimle. Ben gitmedim. Bir anlamı yoktu çünkü." diyen Hakan Şükür, "Nedenini bilmiyorum. Ama sonuçta kontratım bitti. Uzatmak istemediler. Bunlar da futbolda doğal, normal." diyerek sözlerini sürdürdü.

"Biz ne günler yaşadık..."

Kral, "Kırgın mısın?" sorumuza önce "Hayır" yanıtını verdi ama ardından anlamlı iki cümle çıktı ağzından: "Ömrümüz hep zorluklar içinde geçti. Bu zorluklar içinde şampiyonluklar yaşadık". Kral bu sözlerle adeta "Biz ne günler gördük, bunlarla da yıkılmayız" der gibiydi.

"Duyduğum sözler beni şok etti"

"Ben gelecekle ilgili planlarımı yapmamıştım bugüne kadar. 15 gündür hep böyle gazeteden, saman altından, 3-5 kişiye birşeyler söylediler. Bunların üstüne bir de Kalli'nin açıklaması gelince... Dün ben Kalli ile de konuştum. Bir şey daha söyledi. Ondan sonra ben de kararımı verdim. Futbola devam edip etmeyeceğimin kararını verme aşamasındayız. Eşimle konuşuyoruz. Çocuklarımın okulu var. Yakında bir karar vereceğiz ve bunu medyaya açıklayacağız." Son olarak "Türkiye'de başka bir kulüpte oynamayı düşünüyor musun?" sorusuna Hakan, "Yok. Şu an için düşünmüyorum." cevabını verdi.
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 6483  Yorum 5  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 5

Yorumlar

  1. Avatarı yok
    Hakan Şükür başka kulupte oynayamaz bence.
    Hazır kırılacak rekorların hepsini de kırmışken futbolu bırakmak için iyi bi zaman.
    son kez de avrupa şampiyonasında da olsa iyi olurdu aslında...
     
    Ziyaretçi 27 Mayıs 2008 20:21
  2. Avatarı yok
    hakan şükür galatasaray'ın bir simgesidir adam senelerce bu takım için çalıştı ne fedakarlıklar gösterdi.Ama bi adnan polat sırf kendi çıkarları için bir simgeyi yok etmeye çalışıyor. hakan şükür yaşlansa bile takımda en azından teknik kadroda yer almalı.
     
    Ziyaretçi 27 Mayıs 2008 20:49
  3. Avatarı yok
    ben 1 gs 'li olarak hakan şükür e yapılan bu müdahaleyi doğru bulmuyorum hakan şükür emektar futbolcu gs nin gs adına kötü karar burda protesto ediyorumMsn Mad
     
    Ziyaretçi 27 Mayıs 2008 22:29
  4. Avatarı yok
    Büyük
    Yıldız
     
    Ziyaretçi 27 Mayıs 2008 22:56
  5. Avatarı yok
    xIIIxLincolnxIIIx ve Bandidas25 söylediklerinize aynen katılıyorum.Bende bu durumu protesto ediyorum.Hakan Şükür Galatasarayımıza senelerce emek vermiş ve bir çok başarı getirmiş bir insan,belki eskisi kadar iyi oynayamıyor ama yinede başarıları var...Gözden çıkarılabilecek bir oyuncu değil...Msn Sad Onun adına üzülüyorum,GS yönetimi ve diğerlerinin ona vefasızca yaklaştıklarını düşünüyorum...Tamam belki futbolda strateji-kurallar önemli ama Hakan Şükür bu durumda bile vefayı hakedecekkadar iyi ve değerli bir oyuncu.Bence oynayabildiği kadar oynamalı.Ben koyu bir GS taraftarı olarak bunu istiyorum.

    Adam işini seviyor yaff,mesleğine de takımına da bağlı.Ne istiyorlar ondan...8o|Msn Mad
     
    Ziyaretçi 28 Mayıs 2008 15:23