Arama
Günlük Kontrol Paneli
3.00 puan, 4 oy. 3.00 puan, 4 oy.

Afşin - Elbistan'da Dövülen İşçiler ...

The Unique 17 Ekim 2008 10:17

Sopaları sırtlarında kırdılar! bolgec Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde işe alınmayan Kahramanmaraşlı bir grup vatandaş taşeorun firmada çalışan Adıyamanlı işçileri sopalarla dövdü. bolgec

K. MARAŞ
15.10.2008 17:30:00
video izle icon
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

IHA 20081015 27726 resim sopasi

Elbistan'a bağlı Doğan Beldesi Afşin Elbistan Linyit İşletmeleri (AEL) İşletmesi lojmanları nizamiyesinde meydana geldi. Daha önce iş müracatlarını kabul edilmeyen bir grup nizamiye önünde ellerinde Türk bayraklarıyla işten gelen işçilerin üzerine yürüdü.

Tekbir çekerek işçileri tekme-tokat sopalarla döven grup daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Kavga anı ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi. Durumun jandarmaya haber verilmesi üzerine her iki taraf karakola götürüldü. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmayınca serbest bırakıldılar.

A. CANER BAYSAL-KAHRAMANMARAŞ

Sopalari sirtlarinda kirdilar21:::Kaynak:::

Tv Haberlerinde Bu Görüntüleri Görünce Çok Şaşırdım Ve Dedim ki İşte Medya Msn Mad
Dendiği gibi adıyamanlı işçiler dövülmüş peki niçin işe alınmadıkları için Msn Confused İnanan oldumu bence oldu çünkü TV haberleinde öyle söylendi ama işin aslı bu değil İşe girmeyen biri neden tekbir çeker ve türk bayrağı açar ve bide birilerini dövsün onlar patron mu işçi 1 durun ve düşünün lütfen...

İşte Gerçek O Dövülen İşçiler Termik Santralde PKK bayrağı açtığı için dövüldü !!!

Bu haberi böyle veren tüm medya kuruluşlarını kınıyorum...

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 3332  Yorum 1  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 1

Yorumlar

1. Avatarı yok
    bu haber tamamiyle asılsız ben k.maraş elbistanda yaşıyorum,bu olay Sütçü imam üniversitesi elbistan kampüsü civarında oldu ve olayın nedeni asılan pkk bayrağı sonrası tahrik olmuş üniversite gençleri tarafından pkklılar dövülmüştür... sarı-kırmızı-yeşil renkli paçavrayı asanlar dayak yedi.

basın öyle bi çarpıttı ki, işe alınmayı hazmedemeyen elbistanlı gençler şehitleri alet ederek doğu kökenlileri linç etti oldu olay.yazıklar olsun böyle basına iki gün önce show dünde atv yayınladı

Ziyaretçi 17 Ekim 2008 16:17