Arama
Günlük Kontrol Paneli
Varsayılan Kategorisi olmayan mesajlar

İslam tarihinin en sert insanı olarak bilinen hz. Ömer

Baragyal 17 Temmuz 2014 01:44

"Ben kınından çıkmış bir kılıçtım. Hz. Muhammed (SAV) beni kınıma soktu" sözüyle de bunu itiraf eden Hz. Ömer'in yanına bir adam geldi ve şöyle dedi. "Bir problemim var, çözemedim, bana yardım eder misin" dedi.
Hz. Ömer "anlat" deyince de anlatmaya başladı: "Benim bir kızım vardı. Onu cahiliye döneminde diri diri gömmek için toprağa koydum. Sonra da ölmeden çıkardım. Daha sonraki yıllarda önemli bir yanlışlık yaptı, zinaya düştü. Yaptığı bu yanlışlık
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 546   Yorumlar 0  

YÖNETİCİLERİMİZ !!

Baragyal 14 Temmuz 2014 12:49

....Artık bir CIA tasarımı olduğu delilleriyle ortaya çıkan IŞİD örgütü, Irak ve Suriye’de Müslümanları boğazlarken, fırsattan istifade, İsrail de Gazze’deki Müslümanları katlediyor Geçen yıl bu zamanlar, Gazze’ye gideceğini söyleyen ve hâlâ gidememiş olan Tayyip Erdoğan ise şimdi IŞİD’e “Türk rehineleri bırak” diye ricada bulunuyor! ...

...Türkiye’yi “İslam dünyası içinde bir Truva atı” olarak kullanarak ...

..CIA ajanı Graham Fuller, “Yeni Türkiye Cumhuriyeti” diye
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 827   Yorumlar 4  

Tutunamıyorum…

Baragyal 13 Temmuz 2014 23:06

Tutunmaya çabaladığın her düşünceye aklını değdirdiğinde anlamsızlaştığını duyumsamak...
Bir insanın kendisiyle umarsız mücadelesi...
Acı çekmeye mahkum insanların yaşam kavgası...
Sorgulamayı beceremediği anlamlara tutunmaktansa kendi içinde yarattığı kara boşluğun dibine gömülmek...
Hayatın uçsuz bucaksız ihtimaller denizinde beliren cılız anlamlar ve onlara tutunmaya çabalamanın yararsızlığının hissedilmesi...
Olması gereken ile olan arasındaki farkın yaman
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 418   Yorumlar 0  

günün sözü

Baragyal 13 Temmuz 2014 23:02

"Aslında ben yalnız değilim; sadece 'onlar çok kalabalık'lar..."
Oğuz Atay

. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 585   Yorumlar 0  

M.Kemal..

Baragyal 13 Temmuz 2014 17:29

''En iyi fertler, kendinden ziyade mensup olduğu toplumu düşünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına hayatını veren insanlardır.'' Mustafa Kemal Atatürk
1930 (Ayın Tarihi, Cilt: 24, Sayı:82-83, 1931)

. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 635   Yorumlar 2