Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

başka ben..

Baragyal 12 Eylül 2010 16:41

15:53...rüzgarın bin yeşile merhaba dediği bir öğlen sonrası,misafir odasının balkonundan izinsiz giren serinlik heryeri oksijenle doldurup evimizin dış kapısından süzülüp çıkıyor.Huzurun ruhumu sardığı,güneşin pencereden bana tebessüm ettiği bir gündeyim.Dilimde az önce afiyetle yediğim,bayramdan kalma çikolata tadıyla keyiflendiğim an.
Çocuklar bayram için dedesinin yanında,sandalyemin altından gizlice sokulup son bir ümitle o minik ellerini uzatıp yanıp sönen mavi ışığa dokunma gayretleri yok,yaramazlıklarını bile özledim.Mis kokulu canlarım..Babacığınız sizi çok seviyo...
Kulaklarımda halen rodrigezin gitar konçertosu,klasik müzik dinlemek ölüm gibi ruhumu bedenimin esaretinden kurtarıyor,özgür bırakıyor rüzgarla arkadaş oluyor, uçuyorum.Ben herşey,herşeyde ben oluyor.
Geceleri bir sokak lambasıyım başım eğik olsada gözlerim,kutup yıldızında,büyük ayıda,sevdayı bekler gibi bekliyorum.Sabah eve gelirken böyle değildim daha başka bir ben vardı,bildim bileli gözlerim kahvedir annem bal gözlü olduğumu söyler aynalara inanmadığım için ben bilmem ama sadece sabahları, uzun bir geceden sonra, kahve gider kırmızı gelir gözlerime..Geçen gün ıslaktılar benzetemedim hiçbir renge,uğurladığım dostuma,arkasından söylediğim son sözdü"hakkım helal olsun,mekanınsa cennet"
Şimdi gidiyorum,daha sonra başka bir ben gelir,o da gider ve başka başka benler gelir...
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 2919  Yorum 2  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 2

Yorumlar

1. Baragyal - avatarı
    17:39...tam altı yıl 17 gün oldu.kaçıncı ben ?sonsuzluk gibi..yorgunum.gece örtüsünü çekiyor gündüzün üstüne.vakit azaldı.ayrılacağım buradan.ağır adımlarla yürürken gözlerim yerde olacak.aklım nerede?kim bilir?usul usul uzaklaşacağım kader nöbetçisine yakalanmadan,kısa da olsa kaçışım...her yer sessiz sadece gördüklerim var.beyaz bir çizgi,önümde uzayıp gidecek.kimse bilmeyecek beni.tütünümün dumanı.adı yeşil çiçek.şu an boynumda ellerimde ,kokusunu çektim ciğerlerime.geri döndüm.ilk başladığım yere.birazdan son vereceğim bu ana.belki de başka bir an yok.dem bu dem imiş.gelende ben giden de ben imişim.

Baragyal 30 Eylül 2016 17:47
  2. Baragyal - avatarı
    21:26...hayat ne kadar da kısa..

Baragyal 24 Mart 2018 21:33