Arama
Günlük Kontrol Paneli
Sana Dair... Sana Dair Kalanlar...

SANA BUNLARI ANLATAMAMAK..

Ask Mahkumu 13 Temmuz 2013 16:23

Sen içimdeki en büyük korkum Sen dışa vuramadığım Her zaman içimde yaşamak zorunda olduğum DELİ YANGINIMSIN Kimi zaman bir soluk kadar yakın, Kimi zaman kilometrelerce uzaktasın Ama her zaman kalbimin kimsenin söküp alamayacağı En güzel köşesindesin Ama en zoru da ne biliyor musun DELİ YANGINIM Bir soluk kadar yakın olduğunda Dokunamayıp bakmakla yetinmek Konuşamayıp dinlemekle yetinmek Sarılamayıp iç geçirmek Kilometrelerce uzaktayken Bir telefon kadar yakın olduğunu bilip Hep kendini tutmak . . .

Bu kategoride: Sana Dair...
Gösterim 682   Yorumlar 1  

Yazarak Sevmenin...

Ask Mahkumu 13 Temmuz 2013 16:17

Yazarak Sevmenin...
Görmeden Hissetmenin Bizi Nasılda Hasret Gemisine Doldurduğunu İzledim Başka Hayatlarda...
Geceyi de Sevdim Sende...
Gündüzü de...
Bir Yalnızlığı Sevemedim Seni Tanıdığımdan Beri...
Bazı Zamanlar da Yoktun Yanımda Ya da Hiçbir Zaman mı Olmadın?
Seni Kaybetme Korkusunu İçimde Taşıdım Hep...
Yine de Seninle Yaşamayı Sevdim, Sevdim Seni Yaşarken...
Bir Pencereyim Aslında Sana Açılmayı Bekleyen...
Bir Adayım
. . .

Gösterim 1751   Yorumlar 0  

Ne dersin canım...

Ask Mahkumu 29 Mayıs 2013 13:02

Bir işaret bekler insan, bazen. Cesareti bulamaz kendisinde, içinden geçenleri söyleyebilmek için. Deprem etkisi yaratacağını düşünür, toplum yapısında. Mahalle baskısı önemli yer tutar çünkü, insan psikolojisinde. Oysa bahar etkisi de yaratabilir papatya bahçesinde. Kim bilir? Belki bir gün toplarız cesaretimizi. En azından itiraf ederiz hislerimizi, sonra yüz yüze bile bakmayabiliriz. Ne kaybederiz ki? Gizli saklı, bastırılmış duyguları beslemektense, yan yana. Uzaktan uzağa cesurca ve . . .

Gösterim 584   Yorumlar 0  

Büyümek isterdik hep değilmi oysa ...?

Ask Mahkumu 13 Mayıs 2013 21:25

Büyümek isterdik hep değilmi oysa büyümek aslında üzüntülerimizin büyüme oranıymış.Aşkı tanıdığın gün niye büyüdüm diye sordum kendime.Dünyada milyarlarca insan var, ben ooo c diyorum.Tıp gelişmiş ben aşktan kurtulamıyorum.Hani yokmu yokmu bir ilaç, hani yokmu bir yasa.Kendi kendime kızıyorum.Kalbimin çektiği sızıyada bir anlam veremiyorum.Keşke keşke çocuk kalsaydım diyorum.Aaah ah niye büyüdüm ben anne.Çocuk olayım oyuncağımı çalsınlar ama kalbim dursun.Oyunlar oynayayım sokaklarda Ama . . .

Gösterim 572   Yorumlar 0  

Kırgınım yine bu gece, Odamdayım ..,

Ask Mahkumu 13 Mayıs 2013 21:22

Kırgınım yine bu gece, Odamdayım , ışıklarımı kapadım. Avutmaya çalışıyorum yüreğimi, Dargınım yine... Sizden yana bir sorunum yok dostlarım merak etmeyin. Ben akıllanmak bilmeyen gönlüme küskünüm. Söz geçiremeyişime , saflığına dargınım. Düşündüğüm gibi yaşayamayışımda­n acayipliğim, Yaşadığım gibi düşünmekten korkularım. Dalından kopmuş bir yaprak misali savrulmaktan yorgunluğum... Hüznün en tepesindeyim yine , Yalnızlığımın dorugunda. Sevinçlerimi paylaşmanın acılarımı saklamanın huzurundayım . . .

Gösterim 650   Yorumlar 0  
Sayfa 10 / 20