Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Canım sıkkın be Hafize !

_MMia_ 21 Ocak 2010 03:07

Naber Hafize...
Benim canım sıkkın yaa...Valla bizimki ufak tefek kaçamaklar yapıyor galiba..Msn SadBen de his yok karşı tarafın bana ilgisi var diyor ama..Aralarında bir sohbet bir muhabbet ki sorma gitsinMsn Sad
Hayır bilemedim kızı mı yolsam,ona mı dalsam.Edepsize çıkıcak adım yanar yanar ona yanarım be Hafize.

Yok ben yazmiyim artık.Yazıp yazıp siliyorum.durup duruken kendimi doldurmanın anlamı yok di mi?
Şimdi ona"Hayırlı işleerr"diye bir msj atsam da mı yatsam.Bana İUA diye msj yazmış ona "uyuyama inşallah diye mi yazsam"ya da uyumuş da msjı görmemiş ayaklarına mı yatsam..Öff bee!!Ne dertmiş bu yaa..
Şimdi ona bi döşenmeye kalkıcam sonu gelmeyecek..İşin yoksa sabaha kadar cık cık msj yaz;kavga et,küs ,barış...
Ay bünyem kaldırmayacak.Yapıyorsa günahı boynuna..Ben gene hanımlığımı bozmayıp,salağa yatiym.Bekleyelim görelim bakalım neler olacak??Eh gün ola harman ola..Salağa yatarken yatağa da yatsam fena olmaz ,zira saat çok olmuş..
Benim için dua et be Hafize.Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.
Hadi iyi geceler.
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1306  Yorum 8  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 8

Yorumlar

1. Avatarı yok
    ya bana kalırsada sana yardımcı olmak maksadıyla ama bak sakın yanlış anlama benı ama sanırım aldatıyo bana öle geldı yoksa neden cevap vermesın demi...esasında bunye kaldırmadıgı zamn karsısı aldattıgına delaletmıs neden bu cunku manevı bır kuvvet hıslrerını yogunlastırıyo ve bunu anlamak zor olmuyo.uzulerek soluyom ama aldatıyo sanırım senı..bence bıran once kurtul bu durumdan yoksa senı kaybetcez ve kaybedersek ben cok uzulurum...bence kızıda yol onada dal sık kafasına gıtsın.ama yınede duamızı senden mahrum bırakmayalım bız mmıa allah kolaylık versın sana.....Msn GrinMsn GrinMsn GrinMsn Grin

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 11:43
  2. Avatarı yok
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

ya bana kalırsada sana yardımcı olmak maksadıyla ama bak sakın yanlış anlama benı ama sanırım aldatıyo bana öle geldı yoksa neden cevap vermesın demi...esasında bunye kaldırmadıgı zamn karsısı aldattıgına delaletmıs neden bu cunku manevı bır kuvvet hıslrerını yogunlastırıyo ve bunu anlamak zor olmuyo.uzulerek soluyom ama aldatıyo sanırım senı..bence bıran once kurtul bu durumdan yoksa senı kaybetcez ve kaybedersek ben cok uzulurum...bence kızıda yol onada dal sık kafasına gıtsın.ama yınede duamızı senden mahrum bırakmayalım bız mmıa allah kolaylık versın sana.....Msn GrinMsn GrinMsn GrinMsn Grin

HahahaHahaha üzüleyimmi güleyimmi bosver be MMia takma kafana Tilki nin dönüp gelecegi yer gene kürkcü dükkaniymis

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:14
  3. Avatarı yok
    Msn HappyMsn HappyMsn Happy

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:14
  4. Avatarı yok
    Alıntı
    ZÜMRA adlı kullanıcıdan alıntı

HahahaHahaha üzüleyimmi güleyimmi bosver be MMia takma kafana Tilki nin dönüp gelecegi yer gene kürkcü dükkaniymis

kanka kürkcü dükkaninami benzettin sen MMia yiMsn Happyburdan bakinca hicde öyle dukkanmis gibi görünmüyorda...

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:16
  5. Avatarı yok
    Alıntı
    Eylül76 adlı kullanıcıdan alıntı

kanka kürkcü dükkaninami benzettin sen MMia yiMsn Happyburdan bakinca hicde öyle dukkanmis gibi görünmüyorda...

Msn Happy oo bikerem lafin gelisi hayatim erkek yapar eder ama pisman olur geri gelir o anlamda demistim ama bu her defasinda tekrar ediliyosa her pisman olusundada af edilmez
    Msn MadMsn MadMsn Mad

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:26
  6. Avatarı yok
    lafin gelisi demekkk..lafin geliside olsa kürkcü dükkani yaptin ya...bence hic birimiz kürkcü dükkani degiliz erkek olmasi ona herseyi yapip geri gelme lükxünu vermez canim...

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:29
  7. Avatarı yok
    oooo yıne basladınız erkeklerı cekıstırmeye....bir espırı olsun dıye bır yazı yazdım masallah dukkan acmıssınız acaba hangı kurk daha ıyıdır onunda yorumunuda yazsaydınızMsn Grinaldatılan olmamak ıcın bana kalırsa erkegın kafasını fazla sısırmeyın yeter.... kurkcu dukkanını kapatır bır elmas dukkanı olursunuz...ya demıyeyım bugunde hıkmetlı soz dıyom ama yıne agzımdan cıkıverdı...Msn Grin

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 14:26
  8. _MMia_ - avatarı
    Arkadaşlar relax..Yanlış alarmm...Yok öyle bir şey ben yanlış anlamışımMsn Happy

Gerçi tilki kürkçü muhabbeti iyiydi ama,öyle bir şey olduğunda yakarım dükkanı dımdızlak kalıverir tilki haberi olmaz...Msn Grin

Efecim madem ki erkeksin tüm çekiştirmelere göğüs germek zorundasın hemcinslerin adına...Zira kadın milletiyiz, işimiz buMsn Grin

_MMia_ 22 Ocak 2010 23:55