Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

ANNELERİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM...

_MMia_ 10 Ekim 2011 01:40

Gene bitti bir pazar...
Pazar için erken sayılabilecek bir saatte uyandım.bir arkadaşın yürüyelim teklifini ardından kahvaltılık alışverişinide düşünerek kabul ettim.Zira evde nesfit ve yağsız sütten başka bir şey yoktu kahvaltılık anlamında.Eh pazar günü nesfit süt menüsü hayli zavallı olurdu.
Bir saat yürüdükten sonra mükellef bir kahvaltı için alışverişimi tamamladım.Eh hakkınıda verdik kahvaltının Allah için...
Dün akşam aile dostlerımızla yemekteydik.Anneleri parkinson hastası,hastanede yatıyor uzun zamandır..Çok üzülüyorlardı ama ellerinden bir şey gelmiyordu ne yazıkki...
Kahvaltı sonrası gelen telefon aile dostumuzun kızındandı.ağlayarak babaannelerini kaybettiklerini söyledi...
Başsağlığı için hemen kalkıp gittik.Hastada olsa,yaşlıda olsa anne anneydi ve kaybı çok ağırdı.Onun artık çok daha güzel bir yerde olduğuna,gönlünce gezip dolaşıp dans edebildiği bir yerde,(uzun zamandır yatağa bağlı yaşıyordu)huzurlu ve mutlu olduğunu söyledik...
Sözlerimiz onları ne kadar rahatlattı bilmiyorum..Her ateş düştüğü yeri yakıyor.Annelerin yerini ise dolduracak kimse yok.
Annelerimizin kıymetini bilelim.
Allah yaşayan annelerimize uzun ömür versin;Hakkın rahmetine kavuşanlarada gani gani rahmet eylesin..
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 687  Yorum 3  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 3

Yorumlar

1. seramiksır - avatarı
    Allah yaşayan annelerimize uzun ömür versin;Hakkın rahmetine kavuşanlarada gani gani rahmet eylesin

aminn inşallah.emeğine sağlık.

seramiksır 10 Ekim 2011 11:12
  2. AirFoRcE_11 - avatarı
    aminnnnnnnnnnnnnnnn.....yüreğine sağlık

AirFoRcE_11 10 Ekim 2011 15:00
  3. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    seramiksır adlı kullanıcıdan alıntı

Allah yaşayan annelerimize uzun ömür versin;Hakkın rahmetine kavuşanlarada gani gani rahmet eylesin

aminn inşallah.emeğine sağlık.

Alıntı
    AirFoRcE_11 adlı kullanıcıdan alıntı

aminnnnnnnnnnnnnnnn.....yüreğine sağlık

Sizler de sağolun dostlar....Msn Happy

_MMia_ 11 Ekim 2011 01:13