Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1.  
    Baragyal 2 Ağustos 2014 00:49
  2.  
    Baragyal 1 Ağustos 2014 23:56
  3.  
    Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 14:26
  4. Avatarı yok

kurumuş bir yaprak gibi düşerken Dalından..

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah Msn Sad

Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 14:25
  5. Avatarı yok

kurumuş bir yaprak gibi düşerken Dalından..

Allah'tan rahmet diliyorum.Severek dinlediğim ,sağlam duruşlu adamdı.

Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 13:09
  6. Avatarı yok

YÖNETİCİLERİMİZ !!

SEVGİLİ BRAGYAL BEN TEPKİM FAZLA OLDU DÜŞÜNCESİYLE ÖZÜR AMAÇLI GİRMİŞTİM GÜNLÜĞÜNÜZE.AMA BAKTIM Kİ SİYASET TARTIŞMAK YERİNE KARŞIDA KİNİN ZEKASINA HAKARET ETMEYİ KOPYALA YAPIŞTIR MANTIĞIYA YAPMIŞSINIZ.BEN SİZİN DÜŞÜNCENİZE TEPKİ VERDİM SADECE KİŞİLİĞİNİZE DEĞİL.BUNU GEZİ OLAYLARIDA DA ÇOK GÖRDÜK .BEN MÜREBBİYEYLE BÜYÜMEDİM .DEMEK Kİ SİZİN MÜREBBİYENİZ BU KADAR YARDIMCI OLMUŞ SİZE. BEN ZEKAMA GÜVENİRİM O YÜZDEN ÖZLÜ DEYİŞLERE LÜZUM DUYMAM.O KELİMELERİNİ AKLINDA KİFAYET ETTİREMEYENLERİN İŞİDİR.TARİH ÖZELLİKLE OSMANLI VE YAKIN TARİHİ ÇOK SEVEREK TAKİP EDERİM.UMARIM DAHA DÜZEYLİ İ PAYLAŞIMLAR YAPARIZ.CANINIZI SIKTIYSAM ÖZÜR DİLERİM.GÜNLÜĞÜNÜ İŞGAL ETTİM KUSURUMA BAKMAYINMsn Happy

Ziyaretçi 16 Temmuz 2014 16:25
  7. Baragyal - avatarı

YÖNETİCİLERİMİZ !!

'Kelimeler aklın mücevherleridir. Karat'ını, onları nasıl yan yana getirdiğimiz belirler.'

"Okulda okuduklarıyla yetinenler, yalnız mürebbiyeleriyle konuşabilen çocuklara benzerler." Voltaire

Baragyal 15 Temmuz 2014 12:32
  8.  
    Ziyaretçi 14 Temmuz 2014 13:37
  9. Avatarı yok

YÖNETİCİLERİMİZ !!

Evet ya Tayyip ten önce bu müslümanlar birbirini kırmıyordu.İran -ırak savaşını körfez savaşını,afganistanın hem ruslar hem amerikalılar işgal ettiğinde de tayyip vardı.bu akıl tutulmalatından bıktık.İslam dünyası kendine gelsin öncelikle.Tepelerine taş düşse tayyip diyorlar.allahım ya.İsrail devletinide tayyip kurdu dimi.1940 israil kuruldu ilk tanıyan Türkiye başında ki İsmet inönü....Biraz tarih okuyalım.

Ziyaretçi 14 Temmuz 2014 13:11
    15 Temmuz 2014 12:33 Baragyal tarafından güncellendi
  10. Avatarı yok

M.Kemal..

İşte mükemmel insan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

Ziyaretçi 13 Temmuz 2014 22:04