-
GÜNÜN GEYİĞİ
"sanki trabzonspor düşmeyecekte.."Diyerek beni tartışmanın bu boyutuna getiren sanki sen değilmişsin gibi şimdide "o kadar emin olma derim ben.."diyerek tutarsız yorumlarınla bende sadece gıcık yapıyorsun....Trabzonsporun düşeceğinden sen ne kadarda eminsin?..Ki beni emin olmakla eleştiriyorsun..fb başkanı,sivas başkanı,fenevbahçeli sivas teknik direktörü bülo uygun,tayfun havutçu,ümit karan,kaleci korhan ŞİKE suçuyla tutuklanmış sen halen neden bahsediyorsun...Tabi ya fenevli tff başkanı adam olupta tüzükte gerekeni yapıp fenevi düşürüp şampiyonluğu elinden almadı,fenevlileri rahatlatmak için trabzonuda şike olayının"bataklığın"içine çekmeye çalışıyorlar..Ayıptır o haksız yere ellerinden puanları alınan ter akıtıp, bilinçli bir şakilde hakemlerce yendirilen futbolcuların haklarını çalanlara,yazık değilmi onca insanın emeğini üç beş çapulcuya harcatmak..İnsan bu olanlardan utanır..Herkim olursa olsun taraftarlık falandan bahsetmiyorum insanlıktan bahsediyorum..İnsanın vicdanı sızlar be para verip maç seyrediyoruZ..O ki şikeyle maç alacaklar o kadar pahalı transferleri neden yapıyorlarki,enayi parası veriyorlar o zaman.. -
-
-
GÜNÜN GEYİĞİ
O kadar emin olma derim ben...
İstisnalar kaideyi bozmaz...
Sonuç belli olmadan ne kirli ne pis derim ben..
Gözümle görmedim çünki.Ama kirli iddiasını savunan bir makam var şu anda..
Nevzat şakar rahatça çıkmadığı sürece ben asla inanmıyacağım.... -
GÜNÜN GEYİĞİ
Görünen o ki sadece febe
başkanı değil taraftarıda insanların haklarına tecavüz edilmesini,emeklerin çalınmasını üç öğün yemekmiş gibi görüyorlar.Pişkinliğin bu kadarına pes diyorum..Neden tüm futbol severler tarafından sevilmemeleri anlaşılıyor.. -
-
GÜNÜN GEYİĞİ
Şuda kesin anlaşıldıki tarihinin en kötü dönemini yaşayan Galasaraya meğersem bu bir nimetmiş
biliğimiz kadarı ile yırttılar..