Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. Avatarı yok

MOLA

Alıntı
    _MMia_ adlı kullanıcıdan alıntı

Aman Allah korusun.
    Hafizeye kalırsa...Biraz şom ağızlılık var galiba sizde?Msn Tongue

Hele bir kesilsin o zaman bakarız şom ağızlımıyız değilmiyiz :Msn Grin

Ziyaretçi 24 Haziran 2011 01:12
  2. Avatarı yok

YAZLIK-KIŞLIK

Alıntı
    _MMia_ adlı kullanıcıdan alıntı

Siz hakkattende Fransanın Paris kenti dolaylarında dolanıyosunuz gibi...Msn Sarcastic

İlahi ! Fatmagül olsa benim işle güçle ne işim olur?Çakılırım karşısına,biter gece.Msn Grin
    Allahtan geçen hafta sezon finali yaptılarda tatile çizme ,kaban gitmekten kurtuldum.Msn Happy

Msn Happy haftasonu nasılsa soğuk geliyor..lazım olurdu..

Ziyaretçi 24 Haziran 2011 01:11
  3. _MMia_ - avatarı

MOLA

Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Şimdi elektrikler kesiliyormu? Msn Grin

Aman Allah korusun.
    Hafizeye kalırsa...Biraz şom ağızlılık var galiba sizde?Msn Tongue

_MMia_ 24 Haziran 2011 00:55
  4. _MMia_ - avatarı

YAZLIK-KIŞLIK

Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

fatmagülmü vardı bu gece Msn Happyhiç haberim olmamış..fransız durumumu yoksa Msn Grin

Siz hakkattende Fransanın Paris kenti dolaylarında dolanıyosunuz gibi...Msn Sarcastic

İlahi ! Fatmagül olsa benim işle güçle ne işim olur?Çakılırım karşısına,biter gece.Msn Grin
    Allahtan geçen hafta sezon finali yaptılarda tatile çizme ,kaban gitmekten kurtuldum.Msn Happy

_MMia_ 24 Haziran 2011 00:52
  5. Avatarı yok

MOLA

Şimdi elektrikler kesiliyormu? Msn Grin

Ziyaretçi 24 Haziran 2011 00:07
  6. Avatarı yok

YAZLIK-KIŞLIK

fatmagülmü vardı bu gece Msn Happyhiç haberim olmamış..fransız durumumu yoksa Msn Grin

Ziyaretçi 24 Haziran 2011 00:07
  7. _MMia_ - avatarı

YAZLIK-KIŞLIK

Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

Ben mi?Ben tipimdir Hafize bilmiyormusun?Kapıveririm karşımdakinden hemen.İzmire gittiğimde geliyom ,gidiyom,gevrek yiyom,çiğdem çitliyom falan derim...Karadenizli biriyle biraz sohbet etsem.Uyy ne deysun daa !!..Trakyalıysa yarenlik ettiğim.Ne dersin bea,iyiyiz amdolsun....Velakin tip olmak böyle bir şey du yu andrstend? Korkma korkma,kalıcı değil;bir zaman sonra geçer.Dönerim aslıma.Dont vori sen canım.msn wink

Bu konuda benim gibi tip birine ilk kez rastladım.Sadece bana has bir durum sanıyordum.Çok şükür yalnız değilmişim.Kikirik..Msn Happy

Bu hesaba göre Bende ...Msn Wink Msn Happy

_MMia_ 23 Haziran 2011 22:50
  8. Baragyal - avatarı

YAZLIK-KIŞLIK

Ben mi?Ben tipimdir Hafize bilmiyormusun?Kapıveririm karşımdakinden hemen.İzmire gittiğimde geliyom ,gidiyom,gevrek yiyom,çiğdem çitliyom falan derim...Karadenizli biriyle biraz sohbet etsem.Uyy ne deysun daa !!..Trakyalıysa yarenlik ettiğim.Ne dersin bea,iyiyiz amdolsun....Velakin tip olmak böyle bir şey du yu andrstend? Korkma korkma,kalıcı değil;bir zaman sonra geçer.Dönerim aslıma.Dont vori sen canım.msn wink

Bu konuda benim gibi tip birine ilk kez rastladım.Sadece bana has bir durum sanıyordum.Çok şükür yalnız değilmişim.Kikirik..
    Msn Happy

Baragyal 23 Haziran 2011 22:31
  9. vuslat 26 - avatarı

FIKRA

: D: D güzel cevap

vuslat 26 23 Haziran 2011 13:37
  10. nicely - avatarı

FIKRA

Msn Grinee bizim türk modeli

nicely 23 Haziran 2011 02:26