-
-
-
YAZLIK-KIŞLIK
Siz hakkattende Fransanın Paris kenti dolaylarında dolanıyosunuz gibi...
İlahi ! Fatmagül olsa benim işle güçle ne işim olur?Çakılırım karşısına,biter gece.
Allahtan geçen hafta sezon finali yaptılarda tatile çizme ,kaban gitmekten kurtuldum.
-
-
-
YAZLIK-KIŞLIK
Bu hesaba göre Bende ...AlıntıBaragyal adlı kullanıcıdan alıntıBen mi?Ben tipimdir Hafize bilmiyormusun?Kapıveririm karşımdakinden hemen.İzmire gittiğimde geliyom ,gidiyom,gevrek yiyom,çiğdem çitliyom falan derim...Karadenizli biriyle biraz sohbet etsem.Uyy ne deysun daa !!..Trakyalıysa yarenlik ettiğim.Ne dersin bea,iyiyiz amdolsun....Velakin tip olmak böyle bir şey du yu andrstend? Korkma korkma,kalıcı değil;bir zaman sonra geçer.Dönerim aslıma.Dont vori sen canım.

Bu konuda benim gibi tip birine ilk kez rastladım.Sadece bana has bir durum sanıyordum.Çok şükür yalnız değilmişim.Kikirik..

-
YAZLIK-KIŞLIK
Ben mi?Ben tipimdir Hafize bilmiyormusun?Kapıveririm karşımdakinden hemen.İzmire gittiğimde geliyom ,gidiyom,gevrek yiyom,çiğdem çitliyom falan derim...Karadenizli biriyle biraz sohbet etsem.Uyy ne deysun daa !!..Trakyalıysa yarenlik ettiğim.Ne dersin bea,iyiyiz amdolsun....Velakin tip olmak böyle bir şey du yu andrstend? Korkma korkma,kalıcı değil;bir zaman sonra geçer.Dönerim aslıma.Dont vori sen canım.
Bu konuda benim gibi tip birine ilk kez rastladım.Sadece bana has bir durum sanıyordum.Çok şükür yalnız değilmişim.Kikirik..