çok doğru katılıyorum buna-
-
-
HEKİMLİK VE FAHİŞELİK
güzel bir paylaşım teşekkürler
bunu okuyunca aklıma geldi eskilerden benim lise yıllarında birgün arkadaşlar pastaneye gittik ve orda bir hayat kadını bize baktı ve sonunda dayanamayıp masaya geldi derdini açtı bize neden böyle olduğunu çok sevdiği kocasının onu bu yola ittiğini kendisinin hiçte övünülecek iş yapmadığını ve kaçarak evlendiği eşi için ailesinin onu reddetmesi çocuğunun ölümü meslek ve okuma olmayışı arkadaş çevresi bozukluğu vb gibi durumlardan böyle olduğu çok acı çektiği ve geri dönüşünün olmayışı tek kaldığı ve gün gelip bir simit alacak para bile bulamayışı bununda bize ders olmasını kimseye ailemizden başka güvenmememiz gerektiğini okumamız ve meslek sahibi olmamızı istemesi hiç unutmam dün gibi onun ağlayışları yanması ve zor durumu hiç gözümün önünden gitmez allah kimseyi bu duruma düşürmesin vede Allah bunlardan yararlanan insanları kahretsin diyorum benim fikrim bu düşen bir insandan faydalanmak yerine düşen insanı kaldırmak önemli olan bunu paylaşmak istedim eğer şu an yaşıyorsa o kişi allah yardımcısı olsun öldüyse allah affetsin AMİN -
-
-
-
-
NAZIM HİKMET - HOŞGELDİN KADINIM
ayağını basdın odama kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi
güldün, güller açıldı penceremin demirlerinde
ağladın, avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin
hürriyet gibi aydınlık oldu odam...
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin............

-