Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1.  
    Baragyal 7 Mayıs 2011 21:12
  2. Baragyal - avatarı

GÜNÜN FIKRASI

Üçüncü konuşmacı bizden,
    feminist kardeşimiz; 'Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: -'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada..'Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım ...
    HahahaHahahaHahaha

Baragyal 7 Mayıs 2011 21:11
  3.  
    Ziyaretçi 7 Mayıs 2011 14:18
  4. seramiksır - avatarı

GÜNÜN FIKRASI

feminist kardeşimiz; 'Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: -'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada..'Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım ...No

seramiksır 7 Mayıs 2011 10:13
  5. Avatarı yok

GÜNÜN FIKRASI

çok komikmişMsn Grin

Ziyaretçi 7 Mayıs 2011 09:57
  6. cannn - avatarı

GÜNÜN SÖZÜ

kesinlikle..

cannn 6 Mayıs 2011 23:31
  7. Avatarı yok

GÜNÜN SÖZÜ

ilginççç .ic bu acıdan bagmamısdım

Ziyaretçi 6 Mayıs 2011 02:23
  8. Baragyal - avatarı

ERKEKLERİN MELEK OLDUĞUNUN KANITI.. :)

Msn UpBu hikâyeden alınacak ders: Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır ve bu başkalarının yararı içindir. Kendileri için bir şey istiyorlarsa ekmek çarpsındır!..Msn Lol

Baragyal 5 Mayıs 2011 22:06
  9. seramiksır - avatarı

ERKEKLERİN MELEK OLDUĞUNUN KANITI.. :)

Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır ve bu başkalarının yararı içindir. Kendileri için bir şey istiyorlarsa ekmek çarpsındır!...Msn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyHahahaHahahaHahahaHahahaHahahaHahaha

seramiksır 5 Mayıs 2011 14:52
  10. seramiksır - avatarı

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ

Yok yook mahsus yapıyorlar.,Memleket nereye gidiyor,içerdekilerin durumu ne,yargı ne durumda,şifre ,deşifre vs ..Hani birşeylere isyan edesimiz tutar mutar...Oturun oturduğunuz yerde,bakın görün elalemin başına neler geliyor....İzleyin şükredin halinize,ona göre .msn maddedikleri bu.
    Bizde koyun misali izleyip msn disappointed msn lipssealed

Msn Up

seramiksır 4 Mayıs 2011 12:13