-
-
GÜNÜN FIKRASI
Üçüncü konuşmacı bizden,
feminist kardeşimiz; 'Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: -'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada..'Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım ...

-
-
GÜNÜN FIKRASI
feminist kardeşimiz; 'Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: -'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada..'Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım ...
-
-
-
-
ERKEKLERİN MELEK OLDUĞUNUN KANITI.. :)
Bu hikâyeden alınacak ders: Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır ve bu başkalarının yararı içindir. Kendileri için bir şey istiyorlarsa ekmek çarpsındır!..
-
ERKEKLERİN MELEK OLDUĞUNUN KANITI.. :)
Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır ve bu başkalarının yararı içindir. Kendileri için bir şey istiyorlarsa ekmek çarpsındır!...

-
ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ
Yok yook mahsus yapıyorlar.,Memleket nereye gidiyor,içerdekilerin durumu ne,yargı ne durumda,şifre ,deşifre vs ..Hani birşeylere isyan edesimiz tutar mutar...Oturun oturduğunuz yerde,bakın görün elalemin başına neler geliyor....İzleyin şükredin halinize,ona göre .
dedikleri bu.
Bizde koyun misali izleyip