Şimdii burda anlayamadığım bazı şeyler var !!!
Aklından şüphe duyulan kadın,erkeğin MAKYAJLI,güzel ve şık görünmesini isteyen kadın mı oluyor???Eğer öyleyse ben de o kadının aklından şüphe ederim.Hangi kadın öyle bir erkek isterki?Makyajlı olanlara erkek denirmi yaa?Onlara başka şey denir de konumuzla alakası yok.
İncelik ,kibarlık,anlayış insanda var olması gereken özelliklerdendir ki...Kadın erkek farketmez...Zarafet insana değer ve kalite katar.
Birde kadınlar beklediği şeyi kendide vermek zorundadır,bu yüzden süs ve makyaj yaparlar diyorsun.Galiba cümle kurulumunda bir hata olmuş. Sanırım bir şeyleri elde etmek için makyaj ve süs yaparlar demek istedin.Buna katılmıyorum.Zira makyaj ve süsü kadımlar sadece kendileri için yaparlar;kendilerini daha iyi hissttemek için.Ayrıca kadınların doğasında var bu...
Diğer yorumların fena değil...
Zaman zaten sizin tekelinizde ,bir çok erkeğin ne maçı biter ne okeyi.Allahtan bizimde kuaför salonlarımız var
Aman konu erkekler den kadınlara döndü birden.
Erkeğin aşk için ağladığını itiraf etmek her babayiğidin harcı değildir.Gerçi kendi kendilerine ağlarlar kimse görmez ama olsun hiç yoktan iyidir
Neyse canım şanslısınız işte
Hani erkekler düz düşünen kaba saba varlıklardır ya? zerafet incelik vb şeyleri erkekde görmek nimetti ya? Bu tipleri bulduklarında övünürler kadınlar ya?

Haa olması gerekn şeyler bunlarsa neden hep erkeklerden şikayet vardır hiç ince düşünmüyorsun kibar değilsin felan?
süs makyaj kısmında cümle aynen doğrudur.
Kadın bu özellikleri ne için kullanmaya başlamışdır?
Kadının kendisini güzel yapmaya çalışması sadece kendisi için demeniz bana inandırıcı gelmedi.
Parmaklarımı saymak daha kolay 4 milyar kadından

Bu hareketin altındaki gerçek erkekdir maalesef