Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. _MMia_ - avatarı

BU NASIL BİR AŞK

Alıntı
    Baragyal adlı kullanıcıdan alıntı

Sen ne aksi şeysin öyle,bu saatte kavga mı istiyorsunMsn HappySeni şimdi hatırladım,ilk günlük yorumumu yanlış yorumlayan değilmisin sen?Msn Happy

Yoo..I ıhNo Msn Tongue

_MMia_ 3 Aralık 2010 02:31
  2. Avatarı yok

BU NASIL BİR AŞK

bu saatte nede uzelm tartısıyorsunuz arkadaslar Msn Happy) ama dogru ama yanlsı gercekten cook guzel bı hıkaye mmıa tebrık ederım senı

Ziyaretçi 3 Aralık 2010 02:29
  3. Baragyal - avatarı

KAZ GÖNDERSEM...

Alıntı
    _MMia_ adlı kullanıcıdan alıntı

Bilmem öylemi oluyo acaba bilemedim ki şimdi...Yani bi prof falan çıkar farklı bir yorumda bulunur.Yanlış alıntı yapıyorum diye hakkımda şikayet falan...Uğraş dur.Ben yorumsuz kalayım iyisimi.Msn Tongue

Okuyan gözler de sağolsun.lMsn Happy

Sende sağol...Msn Happy

Baragyal 3 Aralık 2010 02:18
  4. _MMia_ - avatarı

KAZ GÖNDERSEM...

Alıntı

Kaz vezir oluyor galibaMsn HappyGüzel bir hikaye,paylaşım içim sağol..

Bilmem öylemi oluyo acaba bilemedim ki şimdi...Yani bi prof falan çıkar farklı bir yorumda bulunur.Yanlış alıntı yapıyorum diye hakkımda şikayet falan...Uğraş dur.Ben yorumsuz kalayım iyisimi.Msn Tongue

Okuyan gözler de sağolsun.lMsn Happy

_MMia_ 3 Aralık 2010 02:15
  5. Baragyal - avatarı

BU NASIL BİR AŞK

Alıntı

Aman ya şurda keyifli bir hikaye bulmuşuz burnumuzdan getirdin.Msn Sad

Ayrıca tek Mihrimah Kanuni Sultan Süleymanın kızı mı?M.Sinan belkide 21 martta doğan başka bir Mihrimah a aşık olmuştu..İlgi çeksin diye Kanuninin kızına mal etmişlerdir belkide...Ne biliyosunuz sen ve İlber Ortaylı yanlarındamıydınız.Msn Tongue

Sen ne aksi şeysin öyle,bu saatte kavga mı istiyorsunMsn HappySeni şimdi hatırladım,ilk günlük yorumumu yanlış yorumlayan değilmisin sen?Msn Happy

Baragyal 3 Aralık 2010 02:13
  6. _MMia_ - avatarı

BU NASIL BİR AŞK

Aman ya şurda keyifli bir hikaye bulmuşuz burnumuzdan getirdin.Msn Sad

Ayrıca tek Mihrimah Kanuni Sultan Süleymanın kızı mı?M.Sinan belkide 21 martta doğan başka bir Mihrimah a aşık olmuştu..İlgi çeksin diye Kanuninin kızına mal etmişlerdir belkide...Ne biliyosunuz sen ve İlber Ortaylı yanlarındamıydınız.Msn Tongue

_MMia_ 3 Aralık 2010 02:09
  7. Baragyal - avatarı

KAZ GÖNDERSEM...

Kaz vezir oluyor galibaMsn HappyGüzel bir hikaye,paylaşım içim sağol..

Baragyal 3 Aralık 2010 02:04
  8. Baragyal - avatarı

BU NASIL BİR AŞK

Alıntı

İyi de olayın etik yanından bahsetmiyoruz ki...Sadece sanatçının aşkını sanatına nakşetmesinin karşılığında mükemmel eserler meydana getirmesini anlatıyoruz..

Ortada ne bir taciz var ne de ısrar...Yalnızca aşkın ilham verdiği bir mimar ve ortaya çıkan muhteşem camiler var.Msn Happy

Hem bu prof.ORTAYLI' nın bahsettiği bir kaç nedenden aklımda kalandı.

Baragyal 3 Aralık 2010 02:00
  9. Baragyal - avatarı

BU NASIL BİR AŞK

Muhteşem camilerden bahsedilen aşktan öncede yapmıştı.

Baragyal 3 Aralık 2010 01:58
  10. _MMia_ - avatarı

BU NASIL BİR AŞK

Alıntı

Mimar Sinan'ın evli bir bayan için böyle şeyleri yapmayacak kadar terbiye sahibi olduğundan bahsetmişti...

İyi de olayın etik yanından bahsetmiyoruz ki...Sadece sanatçının aşkını sanatına nakşetmesinin karşılığında mükemmel eserler meydana getirmesini anlatıyoruz..

Ortada ne bir taciz var ne de ısrar...Yalnızca aşkın ilham verdiği bir mimar ve ortaya çıkan muhteşem camiler var.Msn Happy

_MMia_ 3 Aralık 2010 01:38