Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. _MMia_ - avatarı

HAYATTAN 9

Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

şiir kime ait oldugunu yazmayı unutmusuz...Msn Grin

Alıntı çalıntı yaptıkmıydı mutlaka belirtiyoruz heralde di mi efecim.Msn Cool

"HAYATTAN" başlığı altında toplanan yazılardaki her cümle özgün olup,tarafıma yazılmıştır.Msn Wink Bu kadar açıklama yeter sanırımMsn Grin

_MMia_ 4 Eylül 2010 02:30
  2. Avatarı yok

HAYATTAN 9

bence önceliğiniz kendiniz değil..sevdiğinizmiş...

Ziyaretçi 26 Ağustos 2010 15:03
  3. Avatarı yok

HAYATTAN 9

şiir kime ait oldugunu yazmayı unutmusuz...Msn Grin

Ziyaretçi 25 Ağustos 2010 08:33
  4. _MMia_ - avatarı

Doğum Günün Kutlu Ollsun

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.

Mademki sizin de doğum gününüz bu gün;kutlu olsun.Msn Happy
    Hayattan istediğiniz ne varsa yeni yaşınızda gerçekleşsin.Sağlıklı,mutlu huzurlu nice yaşlar dilerim.

_MMia_ 13 Ağustos 2010 02:30
  5. Avatarı yok

Doğum Günün Kutlu Ollsun

sewdiğinizin doğum gününü bende kutlarım her ne kadar tanışmıyorsakda aynı gün doğmaktan başka bir benzerliğimiz yok bunu belirtmek isterdim eğer nickini yazsaydınız yanlışlığa yol acmazdınız inşallah hayat boyu mutlu olursunuz

Ziyaretçi 12 Ağustos 2010 11:32
  6. _MMia_ - avatarı

Bu Sevgidir.

Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

mmia hafıze den sonra çöllerde gezdım ama su varkı çölde bıle kutup ayısı kovaladı benı ne talıhsız bır ınsanmısım ama ınanıyom en sonunda talıhsızlıgımı yenıcem.....hafıze ye selam söle efe döndü de eger bana benı sevmeyı devam edıyosa beklıycem onu....Msn Grin

Msn GrinMsn Grin

_MMia_ 15 Haziran 2010 00:37
  7. Avatarı yok

Bu Sevgidir.

mmia hafıze den sonra çöllerde gezdım ama su varkı çölde bıle kutup ayısı kovaladı benı ne talıhsız bır ınsanmısım ama ınanıyom en sonunda talıhsızlıgımı yenıcem.....hafıze ye selam söle efe döndü de eger bana benı sevmeyı devam edıyosa beklıycem onu....Msn Grin

Ziyaretçi 10 Haziran 2010 11:08
  8. _MMia_ - avatarı

Bu Sevgidir.

Sağol efecim.
    Söyledim selamını;Hafize de seni özlemiş;uzun zamandır nerelerdeydi?Söyle o hayırsıza bu kadar özletmesin kendini dedi..Msn Happy

Valla ben demedim.O dedi !Msn Grin

_MMia_ 9 Haziran 2010 22:02
  9. Avatarı yok

Bu Sevgidir.

guzel bır şiir..elıne saglık. hafıze ne yapıyo nasıl ıyımı selam solermısın ona... onu ozleedımmm ben....

Ziyaretçi 9 Haziran 2010 10:59
  10.  
    Ziyaretçi 7 Haziran 2010 08:49