Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. Avatarı yok

ÇOK TATLISIN SEN

Alıntı
    Eylül76 adlı kullanıcıdan alıntı

bende helva yemek istiyorum ya aama un helvasi degil irmik helvasi olsun lütfen..Msn Happy

bak simdi irmik helvasi canim istedi Msn Sad

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:22
  2. Avatarı yok

ÇOK TATLISIN SEN

bende helva yemek istiyorum ya aama un helvasi degil irmik helvasi olsun lütfen..Msn Happy

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:21
  3. Avatarı yok

ÇOK TATLISIN SEN

bende künefe istiyom ya

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:17
  4. Avatarı yok

Canım sıkkın be Hafize !

Alıntı
    ZÜMRA adlı kullanıcıdan alıntı

HahahaHahaha üzüleyimmi güleyimmi bosver be MMia takma kafana Tilki nin dönüp gelecegi yer gene kürkcü dükkaniymis

kanka kürkcü dükkaninami benzettin sen MMia yiMsn Happyburdan bakinca hicde öyle dukkanmis gibi görünmüyorda...

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:16
  5.  
    Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:14
  6. Avatarı yok

Canım sıkkın be Hafize !

Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

ya bana kalırsada sana yardımcı olmak maksadıyla ama bak sakın yanlış anlama benı ama sanırım aldatıyo bana öle geldı yoksa neden cevap vermesın demi...esasında bunye kaldırmadıgı zamn karsısı aldattıgına delaletmıs neden bu cunku manevı bır kuvvet hıslrerını yogunlastırıyo ve bunu anlamak zor olmuyo.uzulerek soluyom ama aldatıyo sanırım senı..bence bıran once kurtul bu durumdan yoksa senı kaybetcez ve kaybedersek ben cok uzulurum...bence kızıda yol onada dal sık kafasına gıtsın.ama yınede duamızı senden mahrum bırakmayalım bız mmıa allah kolaylık versın sana.....Msn GrinMsn GrinMsn GrinMsn Grin

HahahaHahaha üzüleyimmi güleyimmi bosver be MMia takma kafana Tilki nin dönüp gelecegi yer gene kürkcü dükkaniymis

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 12:14
  7. Avatarı yok

Canım sıkkın be Hafize !

ya bana kalırsada sana yardımcı olmak maksadıyla ama bak sakın yanlış anlama benı ama sanırım aldatıyo bana öle geldı yoksa neden cevap vermesın demi...esasında bunye kaldırmadıgı zamn karsısı aldattıgına delaletmıs neden bu cunku manevı bır kuvvet hıslrerını yogunlastırıyo ve bunu anlamak zor olmuyo.uzulerek soluyom ama aldatıyo sanırım senı..bence bıran once kurtul bu durumdan yoksa senı kaybetcez ve kaybedersek ben cok uzulurum...bence kızıda yol onada dal sık kafasına gıtsın.ama yınede duamızı senden mahrum bırakmayalım bız mmıa allah kolaylık versın sana.....Msn GrinMsn GrinMsn GrinMsn Grin

Ziyaretçi 21 Ocak 2010 11:43
  8. _MMia_ - avatarı

GÜNAYDINN

Kadın erkek eşittir .Ama erkek biraz daha eşittir maalesef Msn Sad

_MMia_ 20 Ocak 2010 00:28
  9. Avatarı yok

GÜNAYDINN

o yapmasın ya ben yapayım onu hem o neden yapıyomus bu fıkır benden cıkmadımı neeee kadın haklarımı yok o kadarda olamaz.... kadınlara hep öncelık verdık otobuste mınubuste kuyrukta hani eşıttık kuyrykta bekleme otobuste yer verme olayı olunca da esıt olalım...Msn Grinfemınıst dernekler var neden erkeklerın kurdugu bır dernek yok...daha carpıtsammı olayı Msn Grin konu neydı yaaaaaaaaaaaMsn Tongue

Ziyaretçi 19 Ocak 2010 08:52
  10. Avatarı yok

Bu şarkı bize gelsin

eger anlattıgın gıbıyse cok merak ettım.. ama neden newage veya blues yada country neden serpıstırmemısler yada katılmamıs onuda anlamıs degılım...Msn Grin şu sarkıyı zahmet olacak ama bana gonderme nezaketınde bulunursan sana tesekkur etmekle kalmıycam çukulata bıle alcam....Msn Grin

Ziyaretçi 19 Ocak 2010 08:45