-
-
-
-
-
Canım sıkkın be Hafize !
Alıntı-efe- adlı kullanıcıdan alıntıya bana kalırsada sana yardımcı olmak maksadıyla ama bak sakın yanlış anlama benı ama sanırım aldatıyo bana öle geldı yoksa neden cevap vermesın demi...esasında bunye kaldırmadıgı zamn karsısı aldattıgına delaletmıs neden bu cunku manevı bır kuvvet hıslrerını yogunlastırıyo ve bunu anlamak zor olmuyo.uzulerek soluyom ama aldatıyo sanırım senı..bence bıran once kurtul bu durumdan yoksa senı kaybetcez ve kaybedersek ben cok uzulurum...bence kızıda yol onada dal sık kafasına gıtsın.ama yınede duamızı senden mahrum bırakmayalım bız mmıa allah kolaylık versın sana.....

üzüleyimmi güleyimmi bosver be MMia takma kafana Tilki nin dönüp gelecegi yer gene kürkcü dükkaniymis -
Canım sıkkın be Hafize !
ya bana kalırsada sana yardımcı olmak maksadıyla ama bak sakın yanlış anlama benı ama sanırım aldatıyo bana öle geldı yoksa neden cevap vermesın demi...esasında bunye kaldırmadıgı zamn karsısı aldattıgına delaletmıs neden bu cunku manevı bır kuvvet hıslrerını yogunlastırıyo ve bunu anlamak zor olmuyo.uzulerek soluyom ama aldatıyo sanırım senı..bence bıran once kurtul bu durumdan yoksa senı kaybetcez ve kaybedersek ben cok uzulurum...bence kızıda yol onada dal sık kafasına gıtsın.ama yınede duamızı senden mahrum bırakmayalım bız mmıa allah kolaylık versın sana.....

-
GÜNAYDINN
o yapmasın ya ben yapayım onu hem o neden yapıyomus bu fıkır benden cıkmadımı neeee kadın haklarımı yok o kadarda olamaz.... kadınlara hep öncelık verdık otobuste mınubuste kuyrukta hani eşıttık kuyrykta bekleme otobuste yer verme olayı olunca da esıt olalım...
femınıst dernekler var neden erkeklerın kurdugu bır dernek yok...daha carpıtsammı olayı
konu neydı yaaaaaaaaaaa
-
Bu şarkı bize gelsin
eger anlattıgın gıbıyse cok merak ettım.. ama neden newage veya blues yada country neden serpıstırmemısler yada katılmamıs onuda anlamıs degılım...
şu sarkıyı zahmet olacak ama bana gonderme nezaketınde bulunursan sana tesekkur etmekle kalmıycam çukulata bıle alcam....