Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. _EKSELANS_ - avatarı

Mevlanadan....

68141 452065364857687 774276324 n

HAZIRLIK YAPABİLİYORSAK ACI DEĞİL....

_EKSELANS_ 18 Aralık 2012 15:21
  2. _VICTORY_ - avatarı

Mevlanadan....

Acı gerçek...

_VICTORY_ 18 Aralık 2012 14:37
  3.  
    sade 9 Aralık 2012 13:58
  4.  
    sade 9 Aralık 2012 13:52
  5. Avatarı yok

Melankoli ....

Sanırım ben hayatımdan çıkması gereken insanları düşünseydim kimsecikler kaldı yanımda...

Ziyaretçi 3 Aralık 2012 20:27
  6.  
    seramiksır 3 Aralık 2012 14:25
  7. Avatarı yok

Mevlanadan....

Alıntı
    taklım adlı kullanıcıdan alıntı

Mevlana bir aşk ustasıydı.
    Kırk yumurtayı bir sahanda kaynatıp tek yumurta etmenin sanatını elde etmişti. Bir ney gibiydi, kendinden boşalmış ve sahib’inin soluğuyla dolmuştu.
    Bir beşer beşeriyetinden ne kadar sıyrılabilirse, o kadar sıyrılmıştı kendisinden.
    "O'nu hristiyanların haçında bulmaya çalıştım , ama orada degildi.Hintlilerin mabedine , eski pagodalara gittim , hiçbirinde en ufak izine rastlayamadım.
    Daglari , vadileri gezdim , ne doruklarda ne de derinde bulabildim o'nu.Mekke'ye , kabe'ye gittim orada da değildi.
    Alimlere , filozoflara sordum , idraklerinin ötesindeydi.
    Derken kalbimin içine baktım...Orada , öylece durmaktaydı...O bulunabilecek başka hiçbir yerde değildi." kelamının sahibi olabilecek tek erendi...

Msn HighfiveMsn Highfive

Ziyaretçi 9 Kasım 2012 22:19
  8. Avatarı yok

Mevlanadan....

Mevlana bir aşk ustasıydı.
    Kırk yumurtayı bir sahanda kaynatıp tek yumurta etmenin sanatını elde etmişti. Bir ney gibiydi, kendinden boşalmış ve sahib’inin soluğuyla dolmuştu.
    Bir beşer beşeriyetinden ne kadar sıyrılabilirse, o kadar sıyrılmıştı kendisinden.
    "O'nu hristiyanların haçında bulmaya çalıştım , ama orada degildi.Hintlilerin mabedine , eski pagodalara gittim , hiçbirinde en ufak izine rastlayamadım.
    Daglari , vadileri gezdim , ne doruklarda ne de derinde bulabildim o'nu.Mekke'ye , kabe'ye gittim orada da değildi.
    Alimlere , filozoflara sordum , idraklerinin ötesindeydi.
    Derken kalbimin içine baktım...Orada , öylece durmaktaydı...O bulunabilecek başka hiçbir yerde değildi." kelamının sahibi olabilecek tek erendi...

Ziyaretçi 9 Kasım 2012 21:18
  9. bekirr - avatarı

Melankoli ....

eyvallah sağolasın ,cümlesine inşallah...

bekirr 7 Kasım 2012 10:50
  10. KahR` - avatarı

Melankoli ....

Allah Nasip etmeyeceği bir şeyi hayal ettirmez...

Ettirmez.GüzeL hayaLLere, oLmaSı diLeĞi İLe...)

EmeĞine saĞLıK.

KahR` 7 Kasım 2012 10:42
Sayfa 3 / 8