-
-
-
-
Hangi tarihte doğdunuz? Doğum tarihine göre kendinizin ve çevrenizdeki insanların kiş
1 OCAK - 10 OCAK Huzursuzluk ve kavgadan hoşlanmayan. Sevdiklerine düşkün, sabırlı ve çalışkan, kimsenin bir şeyinde gözü olmayan, kendi çalışıp kazanmaktan yana olan. Başarılı olmayı isteyen ve rahat, güvende yaşamayı arzulayan. Gayet kibar ve nazik, doğru ve dürüst davranan. Başarısızlığa tahammülü olmayan, sevgiye önem veren. Takdir edilmekten hoşlanan, yeniliklere açık, bulunduğu alanda parlamak isteyen, kimi zaman coşkulu bazen karamsar olabilen. Fakat asla pes etmeyen, direnen.
Beni anlatmış
Okumaya değer bir yazı teşekkürler.
-
Hangi tarihte doğdunuz? Doğum tarihine göre kendinizin ve çevrenizdeki insanların kiş
YASEMİN, ÖLEDİR:)) FAZLA YORUM YAPAMAYACAĞIM:)) -
LEYDİM:) ÇOK ÇİKİN VE ŞİDDETLEN KATILIYORUM:)) -
MÜDÜR, ÇOK FENAYMIŞSIN HEEE:D:D -
KOSOVALI BİR MADDE EKSİK KALMIŞ ONUDA BEN EKLEYEYİM "GICIK" ZUHAHAHHAHA:D:D -
24 HAZİRAN:D
22 HAZİRAN - 30 HAZİRAN Güvende yaşamak isteyen, empati yönü güçlü, duyarlı kişilik. Ailesine, sevdiklerine önem veren. Koruyucu ve kollayıcı. Gerçeklerin peşinden koşabilen. İlişkilerde uzlaşmaktan yana olan, duygusal değerlerine önem veren, etkileme gücü yüksek. Karşısındaki kişiyi kolaylıkla etkileyebilen, ruhunun derinliklerine inebilen, kendini güvende hissetmediğinde tepkisel davranabilen. -
2eylül 12 eylül tıpkı ben