-
-
nasıl CEVAP VERECEĞİMİZİ bilmiyorsak SUSMAKTA .....
lastık derken dunya saglıklı beslenme olayını tekrar anlatmamımı ıstıyon onu anlayamadım... -
ne güzel bak işte örnekli oldu .. sözün bittiği yeri buldum : ) susma zamanı
yorumun cılkı çıkmasın değil mi ama .. lastik kıvamına sokmayalım mevzuyu ..
-
Kor cehalet cirkeflestirir insanlari !
Suskunlugum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabim var...
Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
Bir de soyleyene bakarim adam mi diye...
nasıl şua şimdi senı tamamladım sanırım...arkadas dedıdıgınde böle olmalı demi....ben olmasam sen ne yapacan
-
Susmaktan kasıt yerinde söz söylemektir esasında.. yerinde konuşmasını ve susmasını bildikten sonra zaten sorun kalmaz..Alıntı-efe- adlı kullanıcıdan alıntısusmak kazanmak degıldır cogu zamn.hele bu zamanda cok az olabılecek bır durumdur.hz alinin bır sozu aklıma geldı sızlerle paylaayım bende... derdin kendindendir bilmiyorsun
derman yine kendindedir görmuyorsun
koskoca alem içine yerleştirilmiş sen kendini hala kucuk bişey zannediyorsun..hz Ali .....fazlada uzatmayalım konuyu susmanın dınımızdekı yerını anlattırmayın bana...off ya bu kadar bılgı bırgun benı catlatacak.....hihi..ama sızın gıbı dostlarım oldukca ben hep ayakta kalırım bana malzeme vermeyı unutmayın hep yanınızda olcam......
Yerinde söz söylemesini bilmiyorsa kişi susmalı..
Ne demiş atalarımız '' Biliyorsan Konuş İbret Alsınlar, Bilmiyorsan Sus Adam Sansınlar ''
Mevzuya her açıdan bakmak mümükün ; önemli olan kişinin seçimi : )
-
efe anlat kardeşim bilgilerini bizlerle paylaşman bizi sevindirir. -
susmak kazanmak degıldır cogu zamn.hele bu zamanda cok az olabılecek bır durumdur.hz alinin bır sozu aklıma geldı sızlerle paylaayım bende... derdin kendindendir bilmiyorsun
derman yine kendindedir görmuyorsun
koskoca alem içine yerleştirilmiş sen kendini hala kucuk bişey zannediyorsun..hz Ali .....fazlada uzatmayalım konuyu susmanın dınımızdekı yerını anlattırmayın bana...off ya bu kadar bılgı bırgun benı catlatacak.....hihi..ama sızın gıbı dostlarım oldukca ben hep ayakta kalırım bana malzeme vermeyı unutmayın hep yanınızda olcam......
-

sen hiç merak etme.